1e landelijke demonstratie tegen 5G op 9-9-19 in Den Haag


1e landelijke demonstratie tegen 5G

De 1e landelijke manifestatie is een feit naar gisteren. Waar dus mensen naar Den Haag reisden om voor een gezonde toekomst op te komen. Volgens de organisatie hadden zich 7 -800 mensen aangemeld en zijn er ook enkele honderd daadwerkelijk gekomen. Wij waren er ook daarbij en hebben dit met alle sprekers opgenomen. De filmpjes (7 delen) staan allemaal op YouTube en vind je hier ook onderaan via het 1e deel.

Ons compliment gaat aan de mensen, die dit mogelijk hebben gemaakt en natuurlijk ook aan de sprekers, die hun visie op dit thema hebben geuit. Daarvoor onze complimenten en grote dank.

Er werd op het einde opgeroepen om een gezamenlijke front te vormen om de gevaarlijke uitrol en het gebruik van de 5e generatie Telecomfrequenties en techniek tegen te houden.

Gezamenlijk een goede oplossing te realiseren daarvoor staan wij helemaal en proberen met de initiatiefnemers contact op te nemen, wat helaas niet zo makkelijk mogelijk is.

Het leven is ontwikkeling, ervaringen maken en ontdekken wat goed werkt en wat slecht werkt en helaas is de maatschappij zo gevormd dat er weinig mensen op een zuivere wijze leven, waardoor je sneller en misschien wel überhaupt ontdekt wie je zelf bent en het leven in elkaar steekt. 

Zo zijn er grote verschillen in het bewustzijn en in de ontwikkeling van het individu maar ook als land of groep.

Zo zien heel veel mensen niet de gevaar, die uitgaat van 5G en misschien ook de overheid niet waarmee ze bezig zijn omdat ze niet zo gevoelig zijn en ongezonde stralingseffecten zoals bij de huidige techniek maar langzaam werken en ziektes en ongewenste effecten niet direct in verband worden gebracht. De praktijk en onderzoek toont dit wel allang aan.

Maar de techniek van 5G is nog veel erger als we tot nu toe gebruiken en zodoende is eerst adequate, onafhankelijke en goed onderzoek nodig om een nieuwe generatie van 5G te ontwikkelen.

Het is een kwestie van frequenties, trillingen en bewustzijn en niet in welke mate de thermische druk/effect zich verhoogt op onze cellen.

Je kan bijvoorbeeld 5G, 4G en daaronder liggende frequenties harmoniseren zoals sommige specialistische bedrijven dat doen.

Hoger bewustzijn wijst uit dat alles 1 groot geheel is, een superintelligent systeem, dat alles wat van je uitgaat weer bij jou terug brengt. Dus iedere daad/actie, gedachte en woord heeft effect en natuurlijk ook welke techniek wij gebruiken. Constructieve of destructieve.

Simpel gezegd is het een ontdekkingsproces om precies dit te ervaren en uiteindelijk tot de conclusie te komen.

  • Je bent met alles verbonden,
  • je bent ook alles andere,
  • als jij goed doet, komt dat ook weer bij jou terug

Zo klim je hoger op de lader van jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo groeit jouw zelfbewustzijn en als je dat hebt begrepen doe je echt geen slechte dingen meer omdat je ook niet wilt dat het jou zelf overkomt.

Waar sta jij in jouw ontwikkeling?

Er is niets waar we ‘echt’ bang voor hoeven te zijn. Ook niet 5G. De oplossing is al gerealiseerd. Je moet alleen het nodige doen.

Innovatief Nederland wil graag bijdragen om het voor meer mensen zichtbaar te maken. Wil je meedoen? Meld je dan hier aan.

 

 

Geef een reactie