5G installeren ondanks al de risico’s voor mensen, dieren en de natuur?


De mensheid is aan een cruciaal punt in de evolutie aangekomen en iedereen heeft de keus om nu voor een betere wereld te kiezen of zijn eigen vrije wil helemaal weg te geven. Als mensen zouden weten hoe het leven echt in elkaar zit zouden wij allang een totaal andere wereld hebben. De hele samenleving is zo in elkaar gezet dat je maar weinig tijd hebt om zulke dingen te onderzoeken en de waarheid te ontdekken. Niets gebeurt toevallig en alles wat van je uitgaat komt ook weer bij jezelf terug. Dat zouden vooral alle mensen moeten begrijpen, die slechte dingen doen.

“Bedankt voor jouw stem” stond op sommige posters geschreven van de Provinciale Staten verkiezingen. Zo wordt heel duidelijk gemaakt wat mensen fout doen. Ze geven hun eigen stem weg. Aan een partij of persoon in plaats zelf een mondig, zelf bepalend persoon te blijven. Haal jouw stem weer terug. (Hoe je dat doet vertellen we een andere keer.)

In ieder geval zien we hier heel duidelijk hoe men met jouw stem omgaat. Men bepaald zomaar dat er een nieuwe techniek voor ons allen wordt geïnstalleerd zonder dat het duidelijk en goed onderzocht is. Het lijkt zelfs meer daarop dat het al goed onderzocht is en ondanks dat onderzoeken, wetenschappers, ervaringsdeskundigen en specialisten ervoor waarschuwen dat het een grote gevaar voor mensen, de dieren, de natuur en zelfs onze toekomst is, wordt het zomaar besloten om uit te rollen.

Waarom gebeurt dit? Daarover bestaan al veel hypothesen en die komen in verschillende video’s aan bod. In het vervolg kan je enkele video’s zien, die over deze problematiek informatie verstrekken.

We willen graag ervoor zorgen, dat 5G alleen wordt ingevoerd als het veilig is voor de mens, dieren en de natuur. En zolang dat niet mogelijk is met de huidige 5G techniek gaan we alles eraan zetten om deze gevaar en schade voor mens, dier en natuur te voorkomen. Hoe is het mogelijk dat techniek, die als wapens worden ingezet en ter manipulatie nu iedereen mee bestraalt wordt. Wie wil er vrijwillig in de magnetron gaan zitten?! En alleen als de straling veel minder hoog is betekent niet dat het niet meer schadelijk is. Het duurt misschien alleen maar langer, tot iedereen merkt dat het een slechte keuze was.

Dus we hebben de ondersteuning nodig van ieder gezond denkende mens om schade te voorkomen en eindelijk een samenleving te creëren, zoals het bedoeld is. Dat zie je nog steeds nergens op de wereld met de ongelijkheid dat minder dan 1% van de wereldbevolking meer heeft als de rest van de wereld.

De overheid heeft bezwaren al afgekaatst en laat zien dat ze niet over de nodige kennis beschikken of simpel weg hun zaken willen doorzetten misschien. 5G betekent schijnbaar Big Business en de geavanceerde technologische samenleving. Maar als je meer weet kom je tot inzicht dat dit niet zo is en zo zeer we ook van techniek houden liever geen zelfmoord voor ons, de dieren, de bomen, natuur, insecten enz. en uiteindelijk een dode planeet voor onze kinderen. Hoe kunnen ze dat zomaar alles wegwuiven?

Doe mee en help mee een betere wereld te realiseren in plaats van wat daar alles op ons afkomt met 5G.

Neem de tijd om minimaal 2 van de video’s te kijken. Steun ons en zet je handtekening om eerst alle gevaren en schade te voorkomen.

Hier een aantal video’s:

In Amerika:

Een kort overzicht over de effecten zoals ze in de video’s aan bod komen:

  • Bij eerste testen in Den Haag zijn rond 300 vogels dood uit de boom gevallen op 2 dagen met een week ertussen.
  • Eenden vertoonden raar gedrag als dat ze hun hoofd alleen maar onder water wouden houden.
  • Mensen klagen over hoofdpijn
  • Bomen sterven
  • Insecten sterven
  • Dit soort straling kan worden gebruikt om gedachten op andere personen over te brengen zonder dat men een ontvanger nodig heeft. Gewoon direct in de hersenen. (Hier is al in 2002 patent op aangemeld)
  • Het kan zelfs ook als wapen worden gebruikt om mensen uit te schakelen

Hier worden de meeste punten aangehaald wat bij 5G speelt. Serieus/Grappig | Helaas zijn het geen grappen.
Dieper ingaan op die materie. In Duits
Meer over reeds bestaande kennis. In Engels
Informatie in het Nederlands
Een andere expert op dat gebied sinds 2012 met research bezig. In Duits

Help mee om alle feiten en mogelijkheden op tafel te krijgen en

Op het moment hebben we al ontdekt hoe jij je kan beschermen tegen straling van smartphones, wifi en dergl. Maar wat doen de bomen, de dieren, de natuur en daarmee ook onze toekomst?

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *