Bescherm je gezondheid – Gebruik geen kunstmatige zoetstoffen 3


light-2-fb

Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat ik meer dan 10 jaar last had van voetschimmel en bleef maar smeren met allerlei creme’s zoals Canesteen en Lamisil en toch kreeg je het nooit echt helemaal weg. Tot dat ik bij een wijze vrouw kwam met een alternatieve gezondheidspraktijk en goede connectie met “boven”. Ze vertelde dat ik maar moest stoppen met Light producten en ik kan wel beter gewone Cola of 7up drinken ( dan wel wat minder) in plaats van Cola light enz.

Dat heb ik gedaan en ik had het al opgegeven met insmeren van die voetschimmel. Maar die ging dan weken en maanden later helemaal vanzelf verdwijnen. Sindsdien moet ik echt geen producten meer hebben waar aspartaam op staat of andere kunstmatige zoetstoffen zoals hieronder beschreven. Ze zei dat het jouw immuunsysteem beschadigd en zo ben ik overtuigt dat ik nu wel een supersterk immuunsysteem heb in vergelijking met bijna iedereen op straat. Omdat die kunstmatige zoetstoffen onder allerlei verschillende namen in zo veel producten zitten en het begrijpelijk is dat ook bijna iedereen met wat kwaaltjes of zelfs nog erger te maken heeft.

Via Innovatief Nederland zou ik graag een groep organiseren, die voor echt goede en gezonde voedingsmiddelen gaan zorgen. Dus onderzoeken wat goed is en wat je beter kan vermijden. Met wat diepere kennis dan de gewone wetenschap en uit zuivere motieven en niet met financiële interesses zoals het nu vaak het geval is. Heb je dus affiniteit met dit thema en wil je graag meehelpen dat mensen gezond eten en drinken in Nederland, dan neem contact op met ons en help mee.

Jurgen Weber


 

http://www.aspartaam.nl/

Aspartaam, sucralose, cyclamaten, zoetjes, lightdrinks, gevaarlijk? Dit moet u weten:

Op weg naar een gezondheidsramp?

Lightproducten verhogen de bloedsuikerspiegel, zodat je meer eet en waardoor ook je spijsverteringssysteem wordt verstoord. Het is een truc om meer lightproducten te verkopen

U hebt er recht op de achtergronden van aspartaam-sucralose-Splenda te weten

Eén van de vele onderzoeken. Bevestiging van de gevaren van aspartaam.

Aspartaam is een gevaarlijk goedje. NutraSweet is de grote leverancier van aspartame. Aspartaam wordt al heel lang gebruikt maar wordt nu in vrijwel elk product gestopt dat dan ook nog het predikaat gezond krijgt. En dat mag allemaal. Een andere natuurlijke zoetstof van de Steviaplant mag niet. Het mag alleen verkocht worden als een product voor huidverzorging. De verwerking in voedingsproducten, in dranken en supplementen mag niet. De sinistere macht die dat voorelkaar krijgt is groot, zo groot dat de overheid die macht ook nog helpt om de ongezondheid te verergeren. Naast aspartaam wordt ook Sucralose of Splenda op grote schaal gebruikt. Ook ongezond om te gebruiken. Verderop kun je de achtergronden lezen. Ook kun je de lijst met producten zien waarin het allemaal zit. Zet je maar schrap.

Zie onderaan vragen in het Europees Parlement

Niettemin wordt aspartaam, sucralose e.d. beschermd. Ook door de Amerikanse FDA. FDA staat voor Food and Drug Administration’s Center for Food Safety and Applied Nutricion. Ook het Voedingscentrum in Nederland vindt aspartaam en sucralose veilig. Je mag ze geloven, maar lees dit artikel en de links en neem je eigen beslissing. Let wel: onze voeding wordt steeds meer bedreigd. Niet alleen door aspartaam en sucralose, maar ook door genetische manipulatie.

Er is echter nog meer aan de hand om je van een gezonde leefwijze af te houden. Ze gaan in 2006 serieus vitamines verbieden in Europa en de rest van de wereld Lees hierover erderop in dit artikel. De Codex Alimentarius, een bedreiging voor de mensheid. Vitamines en natuurlijke producten worden in de hoek van kwakzalverij gedrukt: Your vitamins under attack

Inderdaad, er zijn al tandartsen die zo’n poster hebben. Dus denk je dat zit wel goed, todat je meer leest over aspartaam, sucralose etc. Meer over tandvriendelijkheid zie onderaan dit artikel. Op weg naar een gezondheidsramp?

Aspartaam wordt al zeer lang gebruikt. Sindsdien is er een toename van allerlei kwalen. Het zit in frisdrank, lightproducten, frisdrank light en in zoetjes. Ook worden cyclamaten, sorbitol en cucralose gebruikt. Sucralose onder de merknaam Splenda is nog erger dan aspartaam en cyclamaat. De eerste fabrikant van aspartaam was Nutra Sweet.

Vooral kinderen die meer frisdrank en snoep krijgen dan ooit, worden getekend voor hun leven. Er is sprake van een groeiend aantal psychische stoornissen bij kinderen. ADHD is er één van.

Maar steeds meer jongeren vertonen verward gedrag. De afgelopen 20 jaar is de geestelijke gezondheid sterk achteruit gegaan. De afgelopen jaren zijn de voedingsproducten die op de markt zijn gekomen niet in kracht vooruit gegaan. De dieetcultus is er debet aan. Maar de grote boosdoener zijn ook de kunstmatige zoetstoffen, zoals aspartaam.

Deze zoetstoffen werken carcinogeen, dat wil zeggen zij bevorderen het ontstaan en de groei van kanker door verandering in het cel genoom.

Aspartaam wordt in verschillende onderzoeken een welbekend zenuwgif genoemd.

Zoetstoffen in dieetproducten mag je nooit lang gebruiken. Sorbitol is een voorbeeld. En natuurlijk sacharine. Het brengt onder anderen de darmen in de war. Het staat netjes op de verpakking. Maar er zijn nog meer zoetstoffen, zoals aspartaam (NutraSweet en Equal), cyclamaten, Sucralose, Splenda, Acesulflaam K (Sunette). Het is populair bij fabrikanten die het in hun voornamelijk lightproducten, light softdrinks, dieetproducten en zogenaamde suikervrije producten, doen. Er staat geen waarschuwing bij. Al die producten verstoren functies in je lichaam. Aspartaam en sucralose gaat rechtstreeks naar de hersenen.

De overheid, de politiek en gezondheidsinstellingen moeten oplettender zijn en EISEN dat

Lees verder


Geef een reactie

3 gedachten over “Bescherm je gezondheid – Gebruik geen kunstmatige zoetstoffen