Een seminar met Christina von Dreien in Basel 2


Het is tijd om te handelen

Christina von Dreien is een jonge vrouw in Zwitserland en heeft een buitengewoon bewustzijn en speciale vermogens om waar te nemen. Je zou kunnen zeggen een geschenk van de hemel om de mensheid te helpen. Hier zijn enkele fragmenten uit haar seminar van 2 februari, die passen bij de jongste ontwikkelingen in de wereld.

Christina von Dreien

07.02.2019 – Nicola Good

Een ander dagevenement met Christina en ongeveer 900 deelnemers is net voorbij.

Het begon ongeveer 20 minuten te laat. Dit bracht Christina ertoe om ons eraan te herinneren hoe belangrijk spontaniteit en flexibiliteit zijn. Dat we leven in een tijd-gevreesde samenleving en dat we de neiging hebben om “een crisis te krijgen” wanneer het 4 minuten later is dan gepland “- in plaats van te beseffen dat we tijd krijgen en deze kunnen gebruiken voor aandacht voor onszelf en ons innerlijk. Om met onszelf om te gaan in plaats van constant bezig te zijn met de opeenstapeling van feiten en getallen met onze geest. Ze benadrukte de kostbaarheid van deze momenten “waar we in plaats daarvan in het gevoel komen en kunnen voelen”.

Ook wij, Innovatief Nederland roepen op om te handelen:

  • Kom naar een van onze workshops/meetings online
  • Help mee een organisatie op te bouwen in Nederland
  • Die gebaseerd is op onze essentie (liefde en wijsheid)
  • In de 5e dimensie bestaat alleen maar perfectie
  • Dit wordt ook hier op aarde nu weer mogelijk
  • Doe mee en help mee om het zichtbaar te maken!
  • Klik op deze link voor onze workshops of reageer anders.
  • https://www.innovatiefnederland.nl/nieuws/evenementen/

Omdat we geen behoefte aan meer informatie hebben, want “als we alle informatie die we al hebben, nemen, dan heeft ieder van ons alles wat hij nodig heeft.”

Op dit punt moet ook worden opgemerkt dat we, naast de 90% geraakte, ontroerende en dankbare feedback, vaak contact hebben met mensen die klagen dat “niets nieuws is gezegd”.

Christina wil zeggen dat ze twee belangrijke doelen heeft in haar seminars:

  1. om de deelnemers bewust te maken dat ze veel meer zijn en kunnen dan ze nu weten
  2. dat we allemaal geroepen zijn in plaats van meer informatie te verzamelen, nu te handelen, in actie te komen, omdat geen enkele persoon of zelfs Christina niet de verandering zal brengen, maar alleen wij allemaal samen. En deze verandering is dringend nodig.


Nu enkele fragmenten uit de lezing van Christina op deze dag:

“Onlangs las ik op Twitter dat iemand had geschreven dat hij niets meer hoefde te doen, omdat hij nu Christina von Dreien heeft ontdekt.

Geen enkele man in deze wereld redt de wereld! Ik red de wereld hier niet! Het zijn de mensen, als massa, die de wereld redden. De wereld zal niet veranderen omdat je achter iemand aanloopt.

Je kunt naar iedereen luisteren of naar mij of anderen, blijf gewoon kritisch. Ik ben dankbaar dat mensen naar me luisteren, maar ik geef alleen impulsen. Maar je moet zelf handelen. Volg mij ook niet blind – en maakt niet wie: denk zelf naar!

Niemand kan al uw vragen beantwoorden. Zolang je naar buiten kijkt, kun je altijd impulsen krijgen, maar je moet ze integreren. Velen van jullie weten veel in theorie, maar het kost tijd om het te integreren.

Er veranderen maar heel weinig dingen van de ene dag op de andere. Het is heel belangrijk dat je begint. Of het nu 10 jaar of 80 is, is niet zo belangrijk – begin maar!

Je hebt zoveel incarnaties gehad – als dat nog eens 1000 jaar duurt, doet dat er niet toe. Begin gewoon!

Het meest voorkomende excuus is “Ik heb geen tijd”. Als je daar zit en vindt “het moet iets veranderen” en je doet er niets voor …

Je hebt een prioriteitenlijst en als je deze van boven naar beneden afwerkt – ja, als dat wat er moet veranderen helemaal beneden staat, dan is er echt geen tijd meer! “


“Ons economisch systeem bestaat alleen maar omdat er oorlog is. Dat is de enige reden waarom er nog steeds oorlog is. Ze willen niet dat dat stopt.

Ze zijn als kinderen in de zandbak, ze gooien zand op elkaar.

Maar het is onze verantwoordelijkheid om hen te helpen het te stoppen. Je kunt gewoon naast de sandbak blijven staan ​​met een bordje met de tekst ‘Liefde’ erop.

Op een gegeven moment merkt dan een van degene in de sandak dat zand gooien geen oplossing is. En dan ziet hij de bordje waarop ‘liefde’ is geschreven.

Zolang onze politici nog in de zandbak zitten, is het onze verantwoordelijkheid om dat te handhaven. Op een gegeven moment komen ze en zeggen: “Zo stom gelopen. Kunnen we a.u.b. ook meedoen? »

We zouden de volwassenheid moeten hebben om te vergeven. Omdat we allemaal zoveel onzin hebben gedaan. We hebben altijd de neiging om te vragen wie de schuldige is. En in plaats van op zoek te gaan naar schuldige mensen, moeten we beginnen met opruimen. Als b.v. Wanneer een olie platform olie morst en de zee vervuilt, bespreekt het wie de schuldige is. En in deze tijd blijft de olie stromen en veruilen.

Het is net een rubberboot die zinkt. Sommigen zitten op de rand en merken dat op, maar doen niets. Het is alsof degenen die het spul in de hand houden om de boot te repareren in het midden zitten en bespreken wie de boot lek heeft gemaakt.

Misschien moet je beter het gat in de boot repareren. »


“Wanneer we wakker worden en ons realiseren waar het allemaal over gaat, krijgen we het overal en op elke plaats. Nergens is er zo’n complete algemene verdoving als hier op deze planeet. De algemene verdoving is eigenlijk dat we denken dat we gescheiden zijn van het goddelijke. En het gaat er echt om ons opnieuw te verbinden. Dus, je maakt niet echt verbinding, het is meer als het ontdekken van een kabel die al is aangelegd.

Je bent nooit gescheiden geweest.

Jullie hebben allemaal een ziel die eeuwen geleden uit de bron kwam. Deze ziel leidt nu ons leven. Jij bent je ziel, dus jij bent een goddelijk wezen.

Aan dit goddelijke is dat onze gedachten ons leven creëren, dat we spirituele begeleiding of chakra’s hebben. En al deze dingen niet hun koffers pakken en weg gaan, alleen maar omdat je zegt: “Ik zie het niet.”

We zijn hier al zo lang en de mensheid bestaat nog steeds! We hebben zulke slechte dingen meegemaakt. De mensheid heeft zo veel dingen achter zich, zelfs overleven van wereldoorlogen, hongersnood, atoombommen, dan zullen we de toekomst ook nog overleven.

Ik weet zeker dat de wereld beter wordt. Zolang de mensheid de wens heeft de wereld beter te maken, zal de wereld ook beter worden.

Er is niets sterker dan een verlangen dat uit het hart komt. En wanneer er veel mensen bij elkaar komen die hetzelfde willen en doen, zal er iets veranderen. “


Optimist zijn is naar mijn mening zinvol. We zien een betekenis in het leven. Dan hebben we ook de wens iets te veranderen. Als je een betekenis achter dingen ziet, dan denk je ook dat dingen beter kunnen worden.

De wereld kan alleen maar ten goede veranderen als mensen hoop en vertrouwen hebben.

Als u nu de krant leest en overal alleen maar slechte dingen leest – dan weet gewoon dat het overal waar er iets donkers is ook iets is van het licht. We kunnen bewust op zoek gaan naar al deze lichte zaken. “


“Als je met mensen over geestelijke zaken gaat praten dat er een ziel is en niet alleen praten over alledaagse dingen en je beseft dat het niet aankomt, dan is het een verspilling van energie, als je wilt die persoon te overtuigen. Dat werkt niet.

Niettemin, de tijd die je met deze persoon doorbracht, werd niet verspild. Omdat het op een dag zal werken als een zaadje. Uiteindelijk zal de persoon die het bericht in het onderbewuste of bewuste: “Oh, ik heb al gehoord dat het zei dat er een paar games»

Daarna heb je de persoon geholpen ».


“Zolang we zijn nog niet helemaal één met onze oorsprong, zal altijd een individuele waarheid een deel van ons zijn.

Tijd is net als waarheid iets individueels. We hebben iets als een tijdstroom. Maar als je iets ongelooflijk saai vindt, gaat de tijd heel, heel langzaam voorbij. Als je iets leuk vindt, gaat ze snel voorbij.

Afhankelijk van de vibratie waarin je je bevindt, voel je de tijd anders.

En als je een probleem hebt, zal je vibratie alleen bepalen of het een probleem is. Als je trilling hoog is, heb je een minder groot probleem met het probleem.

Rust er gewoon in.

Vaak, als je je realiseert dat een probleem oplost, is dat niet omdat het probleem is veranderd, maar omdat jullie zijn veranderd.

Er zijn geen problemen op zich, dat is een kwestie van mening.

En als u er een hebt en geen plan hebt om verder te gaan, onthoud dan dat alles gaat zoals het zou moeten of niet zou moeten gebeuren. Laat het los en laat het universum spelen. Ze spelen geweldig! Neem de druk van u op om altijd een oplossing te moeten zoeken. »


“De oude energie heeft te maken met alles dat langzaam en ingewikkeld is. Ik hou niet van ingewikkelde dingen. De nieuwe energie is eenvoudiger, sneller en gemakkelijker. »


“Onze mentale begeleiding werkt als een navigatiesysteem. Als je niet oplet en gewoon blijft rijden, staat er: «route wordt herberekend». Dan zal de spirituele gids plan B of C of D aangeven.

Zolang een persoon gereed is om zijn eigen weg te gaan die zijn ziel verlangt, is er altijd een weg en bereik je altijd je bestemming. Misschien maak je omwegen of wordt de band kapot of worden de wegen een beetje vreemd – het werkt altijd op de een of andere manier, zolang je WILT. Natuurlijk, als je aan de kant van de weg zit, kan de navigator niets doen. “


“We zijn vergeten dat elke structuur die we als mens hebben gecreëerd, slechts een bepaalde levensduur heeft.

We hebben structuren nodig die voortdurend evolueren. Ook op school. Noch is er het “enige echte schoolconcept”. Elk kind heeft iets anders nodig. We hebben ook het vertrouwen in onze kinderen nodig. We moeten natuurlijk de leiding laten die het kind brengt.

We hebben ook leraren nodig die opnieuw denken, maar we hebben ook ouders nodig die zo zijn. Het helpt niet als de kinderen op een vrije school zitten en de ouders denken vierkant. “


Hetgeen met het gelukkig zijn, volwassenen en kinderen – nou ja, er zijn volwassenen die gelukkig kunnen zijn, maar niet allemaal.

Het is zo belangrijk, vooral in een wereld die een beetje gekker wordt, dat we ook dingen doen die ons tenminste voor 10 minuten per dag gelukkig maken. Golfen … het kunnen de meest zinloze dingen zijn!

We hoeven ons niet altijd te verantoorden. We kunnen zonder meer “ja” of “nee” zeggen.

En alles wat je gelukkig maakt, maakt je leuk, en als het een kwartiertje rondrennen is in cirkels, doe het dan!

Je hoeft het niemand te vertellen als je dat niet wilt. Jullie hebben nog steeds allemaal die knul in je. Dat is er nog steeds, en het is niet verboden om het te laten leven.

Als je naar je hart gaat, – daar heb je geen problemen. Leef je leven zoals JIJ dat wilt. Je hart is gelukkig als je jezelf bent.

Dit is het belangrijkste in deze tijd: dat je ontdekt wat je hart wil en wie je bent. »


Ieder van ons heeft een intrinsieke waarde. Het maakt niet uit hoe we eruit zien, hoe oud we zijn, wat voor soort baan we hebben, zoals we worden genoemd. Deze innerlijke waarde is volledig onafhankelijk van alles wat je ooit hebt gedaan, het is eenvoudig. Deze intrinsieke waarde is enorm en ondefinieerbaar en verdwijnt niet. Hij wordt niet kleiner. Hij is er altijd, ongeacht in welke situatie.

Iedereen die je vertelt dat je niets waard bent, klopt niet. ‘


“Als je iets doet, doe het dan omdat JIJ het wilt en niet omdat iemand anders het wil. Ja, het kan moed en misschien gekkigheid en riskantheid vereisen. Maar bovenal heb je moed nodig. Want als je nu niets verandert, dan heb je moed nodig voor wat er gaat komen. Nou ja, je hebt hem toch nodig. »


“Er zijn mensen die zeggen dat er niets is veranderd, niets is beter geworden.

80 jaar geleden was zo’n dag met zoveel mensen niet mogelijk geweest. Misschien zou één persoon of enkelen zijn gekomen. En kijk wat er al is gebeurd aan goede ontwikkeling.

De reden waarom we zo snel wakker worden is omdat we als goddelijke wezens kwamen die momenteel in een menselijke vorm zijn.

“We zijn allemaal goddelijke wezens die menselijke wezens ervaren en geen menselijke wezens die goddelijke wezens worden”

Het is iets anders om iets nieuws te worden of iets te onthouden. Omdat je echt weet wat je bent. »


“We komen aan het einde en ik vraag me af hoeveel van wat ik zei nog steeds in een kwartier aanwezig is. We hebben allemaal veel theorieën in gedachten.

Wij zijn de toekomst van de aarde. Wanneer we worden wat we willen zien voor de toekomst, zijn we het gewoon. Dan praten we er niet meer over.

We hebben een verantwoordelijkheid tegenover de aarde, inclusief degenen die ons zijn voorgegaan, die een verandering hebben voorbereid, en ook voor het universum. “


“Wanneer iemand iets zegt, gaat het minder om wat er fysiek is gezegd

Deze tekst is vertaald met Google Translator.
Het kan dus zijn dat de vertaling niet helemaal klopt. Bij twijfel raden wij aan om via der onderstaande link de originele tekst te raadplegen.

Meer informatie/website van Christina von Dreien


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Een seminar met Christina von Dreien in Basel