Cellulite/Cellulitis verwijderen met innovatieve crème Bye Bye Cellulite uit Duitsland 3


Mooie slanke benen zonder cellulitis (sinaasappelhuid) dat is wat de crème van Dr. Juchheim bij zo veel vrouwen in Duitsland heeft waargemaakt. Nu is dit product ook in Nederland verkrijgbaar.

In Duitsland maar ook in Nederland wordt dit product normaliter niet op deze wijze verkocht. Het verkoopt door gelukkige gebruikers, die ook anderen daarmee blij maken, door hen het 1 keer gratis te laten testen. Je hebt dan zelf al ervaren wat het “Voor-Na-WOW-effect” is van de Dr. Juchheim producten en je ziet direct resultaat. Daarna ben je meestal overtuigd en wil je dit product zelf ook gebruiken. Als je maar een keer ontdekt hebt wat de kwaliteit van deze producten is begin je steeds meer daarvan te benutten en je wordt er zo enthousiast van dat je graag deze bijzondere ervaringen met anderen wilt delen.

Zelf ben ik een man en heb deze crème dus niet voor het vrouwen probleem van cellulite gebruikt maar voor iets heel anders. Als je bijna 60 jaar wordt begin je ermee  om te accepteren dat je lichaam geen 20/30/40 jaar meer is en begint meer op die van ouderen te lijken. Maar welke verrassing was dan deze crème op mijn bovenlichaam, armen en benen. Je ziet er direct een transformatie en kijkt verbaasd in de spiegel en op jouw armen, schouders, borstkas, benen enz.

De doorbloeding van de huid komt op gang en omdat de crème direct heel diep gaat wordt de huid van binnenuit geregenereerd en herstructureert. Je gelooft bijna niet wat je ziet maar het huidbeeld kreeg direct weer een mooie en jonge uitstraling. Zo is te begrijpen dat bij vrouwen de dellen en putjes kunnen verdwijnen en mooie straffe huid creëren.

Voor mijn is het niet ByeByeCellulite maar wel ByeByeBuik en daar wordt je ook wel blij van!

Voor mij is deze crème de ervaring dat je lichaam weer jong en mooi kan zijn en dus ook langer jong kan blijven dan verwacht. Maar niet alleen dat, ik noem het dan ook niet ByeBye Cellulite maar wel ByeByeBuik en werk er nu daaraan wat me de laatste 30 jaar niet is gelukt om mijn sixpack zichtbaar te maken.

Het getoonde resultaat is van 4 keer incremen in 4 dagen, dus de vetverbranding werkt wel goed maar het mooie huidbeeld, straffe en goed doorbloede huid maken je direct enthousiast. Voor de uitstekende resultaten op lange termijn moet je dus iets meer geduld hebben dan een paar minuten of uurtjes.

Bij Cellulitis maak je een kuur van 3 maanden met dagelijks 1 of 2 keer insmeren (in de ochtend en misschien in de avond) en na 3 maanden is het voldoende om het nog 2 of 3 keer per week te doen. Je wilt immers het mooie resultaat behouden en jouw benen goed verzorgen.

Je hoeft ook alleen maar heel weinig van de creme en heeft er waarschijnlijk voldoende voor 6-8 weken naar mate hoeveel van je lichaam wordt ingesmeerd.

Hier een paar foto’s van cellulite behandelingen:

Aan deze foto zie je ook hoe de huidskleur veranderd door de betere doorbloeding.

Dr. Juchheim heeft inmiddels de grootste database aan “Voor-Na-WOW-Effect-Foto’s” in de wereld die u graag mag bekijken om andere voorbeelden en resultaten te zien.

In Nederland begint Dr. Juchheim pas om zijn producten te verkopen en zullen dus in de komende tijd steeds meer plekken ontstaan waar u deze producten gratis kunt komen testen. Een van de eerste klanten van ons vertelde dat ze in de grensstreek van Duitsland al een wachtlijst hebben om bij een kosmetiekstudio met Dr. Juchheim kennis te maken.

Hier bij ons kunt u ook gratis komen testen. Aanmelden kan via deze link!

Er zijn nog 2 andere opties:

1.) Bestellen en direct zelf testen.

2.) Direct een Starterspakket bestellen en als onafhankelijke consultant voor Dr. Juchheim en jezelf aan de slag te gaan. Dat betekent dat je al met een bedrag van 200 Euro jezelf en anderen blij kan maken en:

 1. Dat je goedkoper inkoopt
 2. Anderen blij kan maken en er ook nog geld mee verdient
 3. Een eigen webshop krijgt waar jouw vaste klanten kunen bestellen en je verder geen omkijken aan heeft.
 4. Je deel uitmaakt van een internationale team / organisatie, die andere mensen blij maakt door hun jong te houden, jonger te laten uitzien. En hun gezonde producten die bieden, die gebaseerd zijn op de natuur, Aryuveda, de nieuwste wetenschap en de speciale kennis van Dr. Juchheim. Zo is alleen het beste goed genoeg.

Veel geld voor deze bijzondere crème? Nee, als je ziet hoe ze werkt, wat je ervoor krijgt, hoe lang je ermee doet en de blijdschap en enthousiasme om weer je lichaam te kunnen vertonen is het driedubbel waard. En als je ziet en hoort wat andere mensen voor dure behandelingen uitgeven keer op keer en moeten blijven doen om maar een beetje van cellulitis af te komen, dan lach jij je kapot.

Dr. Juchheim is met zijn 16.000 consultants in Duitsland het snelst groeiende bedrijf van Europa en nu heb je de kans om jouw voordeel te pakken. Enkel als enhousiaste klant of ook als iemand, die anderen blij wilt maken en je verdient er ook nog goed geld mee. Als je daar meer over wilt weten kom dan naar de events: Kennis maken met Dr. Juchheim uit Duitsland

In oktober was er ook aandacht bij “Life is beautiful” van RTL4 en Carolien Ter Linden heeft de positieve effecten ook al ervaren. Klik hier voor een filmpje van 2 minuten.


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 gedachten over “Cellulite/Cellulitis verwijderen met innovatieve crème Bye Bye Cellulite uit Duitsland

 • Jurgen Weber
  Jurgen Weber Bericht auteur

  Dit is een ongelooflijk product. Na 30 jaar zoeken/wachten eindelijk gevonden. Probeer het zelf uit en wordt weer happy met jouw lijf. Vragen? Stuur mij een bericht op Whatsapp of SMS via 06 3988 64 82

 • Jurgen Weber
  Jurgen Weber Bericht auteur

  En dit schreef Byonda, een van de eerste gebruikers:

  Wat een geweldig product! Nooit gedacht dat dit echt zou werken.
  Al na het eerste gebruik zag ik het verschil. Het gevoel op de huid is wel even wennen omdat de huid rood wordt en gaat tintelen, maar juist daardoor voel je gewoon dat het werkt!
  Ik ben er blij mee en zal het zeker weer bestellen!