Innovatieve cosmetica van Dr. Juchheim uit Duitsland


Het Dr. Juchheim verhaal

Dr. med. Jürgen Juchheim is sinds 35 jaar praktiserend arts in het centrum van München. Zijn specialisatie ligt op het gebied van immunologie, cosmetische en regeneratieve geneeskunde, wat voor hem niet tegenstrijdig is maar juist wel een uitdrukking van zijn overtuiging, dat uiterlijke schoonheid met innerlijk evenwicht en welzijn samen moeten lopen. Alleen dan is een mens aantrekkelijk en mooi, onafhankelijk van zijn leeftijd en levensomstandigheden.

Het verbeteren van het uiterlijk zorgt voor een stabilisatie van het innerlijke evenwicht. Een mooi, verzorgd verschijningsbeeld versterkt het zelfbewustzijn, verhoogd de uitstraling en aantrekkelijkheid. Dit holistische samenspel, zich van binnen en buiten te versterken en in harmonie met zich zelf te leven, bepaald al sinds meer dan 30 jaar zijn werken als arts in Duitsland.

In zijn praktijk helpt hij al sinds lange tijd beroemde en welvarende mensen tot betere gezondheid en mooier uiterlijk te komen. Hierbij werd hij keer op keer gevraagd welke cosmetische producten zijn behandeling kunnen ondersteunen. Omdat er op de markt niets te vinden was ontstond zijn eigen visie, om cosmetica te ontwikkelen op basis van natuurlijke en modernste High Tech werkstoffen met betere, direct zichtbare en langdurige werking. Dat was de geboorte van de effect-cosmetica.

Inmiddels zijn er producten ontstaan waarvan mensen bijzonder enthousiast van worden en niet alleen in Duitsland de klandizie steeds groter wordt maar inmiddels ook meer en meer Europa veroverd.

 

ByeByeCellulite

Maakt vrouwen blij om eindelijk van hun cellulitis (Sinaasappelhuid) af te komen. Maar ook hangende huid aan armen weer strakker te maken of buikvet te doen verdwijnen.

Welcome Hair – Haarshampoo

Optimale verzorging voor jouw haar. Laat het weer voller en dikker worden. Gezonde mooie haren met dit haarshampoo.

 

Welcome Hair – Serum

Dun haar of kaal worden? Hier heb je iets om dit te voorkomen. Met deze serum worden haren weer tot leven opgewekt en te groeien.

 

Meer indrukwekkende producten vind u in de webshop van Dr. Juchheim.

Meer informatie op Facebook

Meer informatie in onze Duitse webshop bij Dr. Juchheim in verschillende talen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *