Madagascar | 6 weeks rain after 3 year drought


6 weken geleden werd erover gesproken dat er al 3 jaar geen regen zou zijn gevallen in Madagaskar en mensen honger moeten lijden. Nu ben ik sinds 6 weken meerdere keren per dag bezig om

  • voor regen te zorgen
  • de situatie te monitoren en te onderzoeken
  • proberen contacten te leggen met instanties in Madagaskar en in Europa
  • te documenteren en structurele oplossingen te ontwikkelen

Zo heb ik ook geprobeerd meer informatie te vinden over de situatie in Madagaskar en moest helaas zien dat het lijkt, dat het nog erger is dan ik had gedacht op basis van het nieuwsbericht van RTL4.

Helaas worden wij met zo veel negatief nieuws gebombardeerd iedere dag dat we al een dikke huid hebben gekregen waar na een schrikmoment we het toch weer laten afdruipen om ons zelf te beschermen, anders zouden we snel erg deppresief kunnen worden en moedeloos. Dat heeft wel ook een keerzijde. Namelijk dat we het erge nieuws niet meer diep laten binnenkomen en wat zoals gezegd wel een belangrijke beschermfunctie is maar die ons echt niet ervan zou moeten weerhouden om stappen te zetten om deze erge situaties te transformeren.

Dat is eigenlijk allemaal heel makkelijk als je het weet. Wat is dan nodig?

  1. Een open objectieve houding (mindset).
  2. Je bewustzijn te verruimen en leren, dat er nog zo veel meer mogelijk is wat de meeste mensen niet weten.
  3. De basiskennis, hoe het leven echt functioneert in deze “realiteit” leren, begrijpen en te leven vanuit je hart.
  4. De problemen en de hele wereld samen in een geavanceerde samenleving te transformeren.

Het laatste is een gezamenlijke inspanning/keuze die nu na miljoenen jaren op aarde gebeurt en waar niets en niemand aan voorbij kan gaan. Je hebt alleen de keuze om dit proces op een goede of slechte manier te ervaren. De media en overheid laten tot nu toe helemaal niets los over dit gigantische uitzonderlijke gebeuren waar zelfs talloze hoog ontwikkelde beschavingen uit het hele universum meedoen en helpen de transitie te maken. 

We hebben allemaal bijzondere vaardigheden waar in de maatschappij helaas nog niet goed naar wordt gekeken en we leren ook niet hoe geniaal alles is georganiseerd en creëert. Zo is ons lichaam ook een expressie van een perfect systeem dat weerspiegelt hoe ons gedrag is en hoe ons bewustzijn ervoor staat. Deze onwetendheid drukt zich dan ook uit in vorm van angst en geen vertrouwen hebben in het eigen geniale immuunsysteem, dat veel slimmer is als alle vaccinaties bij elkaar. Niets gebeurt toevallig.

Het is nu aan de tijd te stoppen om tegen elkaar te vechten maar juist de geniale wijsheid en liefde, die in iedereen van ons aanwezig is, naar boven te halen en een wereld te creëren, die een uitdrukking is van deze geniale, liefdevolle kern. Het is nu de bedoeling om de hemel op aarde te laten ontstaan. De frequentie te verhogen waardoor de aarde met alles op haar een shift naar een hoger niveau maakt. Moeder aarde heeft dat gevraagd en God heeft zijn zegen gegeven. Op een hoger niveau is dat al voltrokken maar op fysiek niveau duurt het nog even.

Meer weten over de nieuwe samenleving?

Madagascar | 6 weeks rain after 3 year drought

Geef een reactie