Regen, weekend in NL | Maak een wandeling in China en proef de sfeer


Ik heb van deze video genoten om zo een goede impressie te krijgen hoe het daar aan toe gaat. Geniet!

Hieronder de waarschijnlijk van Chinees naar Nederlands vertaalde tekst die in de beschrijving staat van de video:


Als je van peper houdt, moet je Changsha bezoeken.
Als je van winkelen houdt, moet je Changsha bezoeken.
En als je van melkthee houdt, bezoek dan zeker Changsha!

Changsha is de hoofdstad van Centraal-China’s Hunan, bekend als de thuisprovincie van China’s voormalige leider Mao Zedong en een belangrijke revolutionaire basis. Tijdens de nationale feestdag van dit jaar bewees het dat het een populaire nieuwe toeristische attractie voor jonge Chinezen is geworden.

De stad verandert jarenlange internetmarketing in geld.

Volgens berichten in de media is Changsha voor het eerst een van de 10 steden met het hoogste aantal hotelreserveringen en een van de top 10 bestemmingen geworden op 1 mei, de eerste dag van de nationale feestdag.

Dit wordt aangetoond door de tientallen meters lange rijen mensen die wachten om een ​​kopje Sexy Tea te kopen, een lokaal melktheemerk dat een enorme hit is geworden op Chinese sociale platforms; overvolle bussen op weg naar de standbeelden van Mao op Orange Island; en de zeer gewilde kaartjes voor het Hunan Museum.

——————————

Veel van de oude huizen worden momenteel gerepareerd. Op straat waren er mededelingen van de lokale overheid die uitlegden dat ze de oude gemeenschappen zouden herbouwen met behoud van hun oude stijl en charme.

Niet ver van het hotel ligt het beroemdste winkelgebied in de zakenwijk Wuyi van de stad. Ten minste zeven enorme winkelcentra die samen het Changsha International Finance Square (IFS) vormen, staan ​​opgesteld in de hoofdstraten, een paradijs voor bezoekers en winkelend publiek.

Bezoekers staan ​​in de rij om foto’s te maken met Companion en BFF, creaties van de Amerikaanse kunstenaar KAWS, rug aan rug zittend op de top van de IFS-toren.

De beelden kijken uit over de bruisende wijk en de nabijgelegen rustige oude gemeenschappen die worden neergehaald.

Een andere taxichauffeur klaagde dat hij niet begreep wat er zo aantrekkelijk was aan de beelden.
Hij zei dat Changsha geen drukke stad was, maar de laatste jaren stroomden bezoekers voortdurend binnen dankzij het marketingvermogen van het televisiestation van Hunan.

Het belangrijkste televisiestation van Hunan, bekend als Mango TV, is de pionier van Chinese staatsbedrijven bij het ontwikkelen van entertainmentshows, talentenjachten en zelfgemaakte drama’s, en maakt volledig gebruik van het celebrity-effect om lokale speciale producten en cultuur te promoten, zoals pittige rivierkreeftjes. en Hunan-keuken.

Het station zelf is ook een toeristische trekpleister geworden voor bezoekers, vooral groupies.

Hun populariteit heeft tot gemengde gevoelens geleid.

Eerder was er een winkel die stinkende tofu verkocht, een beroemde Changsha-snack met een sterke geur die zich over de hele straat verspreidde. Nu is er om de paar stappen een winkel, maar je ruikt niets.

——————————
0:00​ Intro
0:56​ Een straat vol pubs
5:05​ Drukke voetgangersstraat
25:25​ IFS-gebied
37:37​ Seven Mall
43:13​ Wangfujing Mall
51:51​ West Jiefang Road
01:00:39​ Pozi Food Street

——————————
★ ★ Jongens, ik kijk er naar uit om te weten wat jullie uit de video halen. ★ ★
——————————
★★ Stadswandeltochten ★★
https://www.youtube.com/watch?v=73R0A…​

Als je van mijn video’s geniet, ★ ABONNEER je ★ mijn volgende wandeling,
https://www.youtube.com/channel/UCip2…​

Liefde en vrede.
——————————

Geef een reactie