Tiende Kristal-activatie: Pijnappelklier, activatie van de Kroon 2


ASHTAR:

Tijdens deze volle maan van 1 oktober 2020, gaat de 10de activatie in het kristalbewustzijn van start. Dat betekend dat iedereen op aarde de cirkel van liefde kan herstellen in het hart. Dit zal gaan plaats vinden via de kristallijne activatie van de pijnappelklier, het besturingscentrum van de mens. Wanneer dit alles in werking gaat, zal er een bijzondere energie door jou gaan stromen. Het hoofd wordt nu aangeraakt en geactiveerd. De hersencapaciteiten nemen toe, maar ook het 12-delig zenuwstelsel zal deze nieuwe energie verspreiden. Het totale fysieke lichaam komt nu opnieuw “tot leven”. De kristallijne cellen worden krachtiger en gaan open daar waar het kristallijne bewustzijn naartoe stroomt.

PIJNAPPELKLIER EN DE KROON

Rondom de pijnappelklier ligt de “kroon”, een cirkel van 12 poorten. Wanneer deze geactiveerd worden door het kristallijne veld, kan de mens gebruik maken van verschillende mogelijkheden. Talenten die nog niet eerder aanwezig waren worden zichtbaar. Hoe kan dit ontstaat? Het hele gebied in het hoofd wordt nu ingestraald door het kristalveld. Activatie van de pijnappelklier wordt een feit en deze straalt nu blauwachtig licht uit. De actieve pijnappelklier kan nu de kroon verlichten. Zodat er een multidimensionale doorgang ontstaat, maar daarvoor zijn nog andere chakra’s nodig en wel die van het hart.

HART EN BASISCHAKRA

De activatie van het hart in het kristallijne veld heeft al eerder plaats gevonden in mei 2020. Deze kan nu een kristallijne verbinding maken met de pijnappelklier. De kundalini in de basischakra kan nu ook opstijgen, alles komt weer in beweging in het kristallijne lichaam.

DE AARDE

In de aarde kan nu de kundalini volledig gaan stromen in het kristallijne veld. Al eerder waren de polen verplaatst en verankerd, nu kan er een kristallijn-licht gaan stralen vanuit de aarde, welke haar pijnappelklier in een kristallijne golf opent. Er komt een krachtig veld van liefde vrij in jullie dualiteit. Een dualiteit waar strijd een belangrijke rol speelde en liefde slechts een kleiner part bekleedde. Hier gaat verandering in komen.

OKTOBER 2020 TWEE VOLLE MANEN

Oktober bevat twee volle manen en is daarom zeer krachtig. Op 1 oktober zal de pijnappelklier geactiveerd worden en op 31 oktober, tijdens de blauwe 11e kristalmaan, wordt de kruin actief gemaakt. Alles wordt nu vanuit het kristallijne veld geactiveerd in het lichaam van de mens. Dit is een bijzondere maand waarin de kristallijne liefde weer terug komt naar de aarde. In een vernieuwde vorm zal de mens nu de kristalenergie gaan inademen. De ademhaling en de longen en het hart spelen ene grote rol.

 
Blokeert de liefde in jou hart?

In dit nieuwe kristalveld zal er een opheffing van oude blokkades gaan plaats vinden. In het laatste kwartaal van 2020 komt er een heleboel kristalenergie vrij. Deze kristalenergie gaat tot een explosie komen tijdens de donkere dagen van december 2020. Langzaam wordt dit opgebouwd, zodat je dit ten goede kan ontvangen. Vandaar dat de agenda van de deep state het angstvirus wilt vergroten, zodat de mens in de illusie verblijft..

De aarde is zeer krachtig en zal iedereen aanraken en voordat dit kristallicht in de mens gaat exploderen: “Zal deze eerst in de aarde tot ontploffing komen”. Vanuit deze explosie van kristallicht, wordt de mens geboren in een hoger bewustzijn. De omarming van deze kristalenergie vanuit moeder aarde, bevat zoveel kracht en liefde dat vele (opnieuw) wakker gaan worden. Richt je focus op deze kracht en laat het zware achter je.

CHRISTUSBEWUSTZIJN

Het Christusbewustzijn bestaat uit het levende kristallicht, de eenheidsenergie. Een zeer hoge frequentie welke nu naar de aarde komt. Een zuivere golf van vernieuwing stroomt vanaf 2021 de aarde binnen en deze start langzaam in oktober 2020. Stel je open voor dit prachtige fenomeen, jouw regenboogkleuren gaan open in dit zuivere kristallicht. Heb volledig vertrouwen in de grote verandering op aarde, maar vooral in de liefde vanuit

je eigen hart.

Jouw kristallijne gedachten vormen een

kristallijn paradijs op aarde

 

Dit was Ashtar en ik groet het licht in je hart

Adonai

 

Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: Arthura Hector www.ashtar-rose.com © All rights reserved

Bron

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Tiende Kristal-activatie: Pijnappelklier, activatie van de Kroon

 • marjo j jegerings

  Een nieuwe aarde wordt geboren,ook in mij. Wegen van licht, verbinding en verbondenheid gaan zich ontwikkelen ten goede.
  Mijn mens, manager in het opgaan van heelheid, het goede te doen. Zonder wensen te gaan. Kijken in de spiegel van vergetelheid en passie! Vrij te zijn, dan op te gaan in verbinding wat goed voelt. Normen en waarden- religies van beleving. Mijn mens zijn – in de volheid van moeder aarde. Rust en ruimte, te groeien in compassie, de wegen van aanraking. Regel geleerd, regels overwonnen. Het innerlijke zien, de tijd van expansie is nu.
  Mijn roos voor jouw, verbinding, geboorte. Leven is leven, wat mij past in liefde en licht!.
  Nabijheid gevoeld, verleden is nu, de aarde een groot geschenk!
  hartegroet, Marjo 30-9-2020.

  • Jurgen Weber Bericht auteur

   Hallo Marjo,
   Het is mooi om te leze wat je schrijft. En het voelt goed.
   Buiten regent het maar binnenin schijnt de zon. 🙂
   Ook een hartegroet van mij voor jou en iedereen. We zijn zo velen en toch zijn we maar een onvoorstelbaar groot, geniaal en fantastisch mooi geheel, dus EEN.
   De beauty en perfectie, die hier in de 3e en 4e dimensie ook de mogelijkheid biedt om het tegenovergestelde te ervaren.
   Waarom wouden wij dat weten? Ja zo zijn kinderen.. nieuwsgierig… ontdekkers… schepper
   Nu is het tijd om weer ons echte thuis te vinden en te ontdekken. Weer eens te worden met de beauty en perfectie, dus met het geheel, wat ook echt alles inhoudt.
   Nieuwsgierigheid heeft men de kinderen op school te veel afgeleerd. Het wordt tijd om dit te veranderen.
   De mainstream media laat de waarheid niet zien en houdt te veel mensen gevangen in een totaal verdraaid wereldbeeld, een illusie.
   Ik wens iedereen om eindelijk wakker te worden en te begrijpen hoe het leven echt in elkaar zit. 😉