Waarom toont de media niet de waarheid? | Demo Berlijn 29-08-2020 1


De Binnen Senator van Berlijn, Andreas Geisel, heeft getracht de demonstratie te voorkomen maar werd door instanties teruggeroepen om het recht van vrije meningsuiting te respecteren. Toch heeft de politie niet voor een constructieve samenwerking gekozen maar provoceerde de vreedzame demonstranten door verschillende acties.

Zo werd bijvoorbeeld de optocht geblokkeerd en werden de mensen door dranghekken bewust afgesloten en krap gezet wat natuurlijk tegen de gedachte indruist om voor de gezondheid te zorgen en de 1,5 meter afstand überhaupt mogelijk te maken.

De politie heeft vreedzame demonstranten hardhandig aangepakt en er zijn vele incidenten gefilmd waar mensen werden geslagen. Zo ga je niet om met vreedzame demonstranten.

Er was absoluut geen reden om demonstraties hardhandig te ruimen en toch gebeurde dit. Het is heel wrang om te zien hoe politieambtenaren ook al is er niet begrijpelijk om te ruimen, ze dit ook gewoon doen.

In de media wordt een totaal verkeerd beeld getekend van deze demonstratie. Al hetgeen wat echte nieuwswaarde heeft wordt niet getoond maar dat er ook een paar mensen waren, zogenaamde Reichsbürger, omdat er geen officiële vredesverdrag was/is met de BRD, wat niets met de grote demonstratie van doen heeft, dat wordt wel getoond.

De binnen senator Andreas Geisel mag gewoon de hele dag leugens in de media vertellen en daarmee de zeer vreedzame, liefdevolle demonstratie en het opkomen voor vrijheid, vrede, eerlijkheid en democratie werd echt met voeten getreden door senator Geisel, de politie (uitvoerende) en ook de media.

Hieronder een paar videos om zich zelf een beeld te maken:

 

 

 

 

 


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Waarom toont de media niet de waarheid? | Demo Berlijn 29-08-2020

  • Name *Marjo Jegerings

    In onze wereld van morgen, zal het BEWUSTZIJN gaan ontwaken! Een transformerende status van hernieuwing en ontwikkelings vaardigheden, zodat wij mogen zeggen,fijn dat jij er bent! Grote kansen van vernieuwing voor ieder mens, de weg te gaan in respect,openheid en verbinding! Samen doen, is samen werken aan een leefgemeenschap in verbondenheid, de graadmeter voor WELZIJN in de breedste zin van het woord!.