Website: StopWorldControl


Er is een nieuwe website waar je informatie kan vinden wat achter het COVID19 staat.

Heb je wat geleerd in jouw leven? Natuurlijk, zou ik verwachten. Het leven is een groot leerproces en de mogelijkheid om vele ervaringen te maken. Op persoonlijk vlak en als collectief. Zo herhalen zich ook bepalde situaties waar de mensen op de proef worden gesteld hoeveel je hebt geleerd om zo ein hoger niveau te bereiken.

Ieder mens en het collectieve bewustzijn van jouw land en de hele mensheid wordt nu ook wereldwijd en lokaal weer op de proef gesteld zoals ook in de aanloop naar de 2e wereldoorlog. Alleen natuurlijk veel geavanceerder als toen met behulp van enorm veel geld, techniek, media, wereldwijde samenwerking en controle. De enkele burger heeft het eigenlijk niet makkelijk om “de waarheid” te ontdekken omdat je via jouw dagelijkse Tv-programma’s, het nieuws en het lokale gebeuren net als een schaap in de massa er doorheen wordt gedreven.

Maar het coronavirus heeft ook iets heel positiefs. Het geeft jou eigenlijk ook de tijd om na te denken en bewust te worden wat gebeurt er nou in de wereld.

Gelukkig zijn er inmiddels miljoenen mensen in de wereld, die ontwaakt zijn en zelfs gaan demonstreren voor vrijheid en echte democratie.

Daarom is belangrijk om zich te ontwikkelen en vrij te maken van de angst die nu op dramatische wijze wordt gezaaid en juist extra doden oplevert in de huidige getallen of juist daardoor. Angst is wel erg ongezond.

De berichtgeving en beeldvorming in de media is niet objectief en laat helemaal achterwege welke oplossingen er zijn.

Succesvolle behandelmethoden worden uit de media verwijderd. Waarom?

Dus deze nieuwe website geeft veel interessante informatie en ik heb maar 7 minuten van de 1e video gekeken en moest constateren: “Dit moet iedereen zien/weten”! 

Ik probeer ook naar buiten te brengen dat ons lichaam een perfect systeem is dat je echt niet met een vaccin moet beschadigen of uit evenwicht moet brengen. Jouw lichaam en immuunsysteem is perfect georganiseerd en kan het coronavirus wel aan mits de voorwaarden zijn vervult:

  • Hoe sta je in het leven? Positief of negatief
  • Ben je open en bereid om te leren en jezelf te ontwikkelen?
  • Kies je voor liefde en medeleven?

Als je deze 3 punten positief kan beantwoorden heb je dus al een natuurlijke vaccinatie en heb je geen “risico-vaccinatie” nodig.

Dan geeft jouw intelligente lichaam ook de mogelijkheid je verder te ontwikkelen en ook COVID19 te verslaan zonder een vaccin.

Maak jouw keuzes! 

  • Liefde of angst?
  • Nieuwsgierig en open zijn of als een schaap in de massa meelopen?
  • Zelf denken of de overheid (later dan KI) voor jou laten denken?
  • Vrijheid of beperking?
  • Gelukkig zijn of moderne slavernij?
  • BEWUST ZIJN of “geen idee wat er gebeurt”?
  • Samen gelukkig zijn of geïsoleerd worden gehouden?

Ja, die lijst kan je nog lang aanvullen maar het is een wakker worden of niet. Een positieve keuze maken, jouw eigen kracht ontdekken en gebruiken of niet.

Je kan dat samen met ons doen! Met Innovatief Nederland.

Onze website volgen of meedoen bijvoorbeeld, via meetings online.

Bezoek de website en kijk vooral de 1e video.

English Home Page

Nederlandse website:

OVERZICHT

Geef een reactie