Weet je wel echt waar je vandaan komt? – Volgens jouw DNA en in waarheid


So, Do You Really Know Where You’re Coming From?

Verbluffend en indrukwekkend maar het is niets in vergelijking met wat je in waarheid bent. Als mensen dat zouden weten was je zo liefdevol als je maar nauwelijks kan voorstellen. En je was niet alleen onbeschrijfelijk liefdevol voor jezelf maar ook voor ieder ander mens, voor ieder bloem en plant, voor ieder dier en de hele planeet.

Je was zelfbewust, je was helemaal jezelf, je was dan pure liefde, het sterkste en mooiste in het hele universum en erachter.

Als we naar de wereld kijken en het gedrag van mensen, groepen en regeringen, dan zien we hoe ver we van dit “Zelfbewustzijn” verwijderd zijn. In deze moeilijke tijden van veranderingen komen al de foute manieren naar boven en de uitdagingen en “beproevingen” liggen bij iedereen zelf hoe je ermee omgaat.

Wat zijn jouw keuzes? Hoe reageer je? In angst of met liefde? Zelfbewust of onwetend? De oplossingen, vrijheid, geluk, vrede, veiligheid, liefde, harmonie, gezondheid en rijkdom zijn zo dichtbij. De weg daarnaar toe? Heel simpel, Wees liefde, handel denk, spreek en doe alles met en vanuit liefde. Iedere andere vorm houdt je op afstand van het ware geluk, van gelukkig zijn, van meer en meer jezelf zijn.

Dat is de weg naar onvoorstelbaar geluk, de weg naar het paradijs op aarde, de weg naar je ware zelf. Wat van je uitgaat komt op jou terug. Dat is een universeel wet.

Dus als je een heilige strijd wilt voeren kan je dat ook alleen maar doen met liefde, omdat liefde alles overwint. Liefde heeft de kracht om haat en angst te transformeren. De dood is een illusie. En als iemand dood en verderf brengt zal hij niet beloond worden door GOD.

Het is ongelooflijk dat mensen zo dom kunnen zijn om zich zelf op te blazen door een bom en daarmee dood en verderf te brengen voor jouw broers en zusters.

Iedere medemens is een deel van jezelf, dus als je die zonder toestemming doodt, verstoot je tegen GOD’s wet dat de mens de vrije wil heeft.

We leven in een wereld waar we die ervaring wouden hebben om onze eigen keuzes en ervaringen te maken. Dus je kan handelen uit liefde en dus uit jezelf of uit angst en afgescheidenheid. Al deze daden zullen gevolgen hebben en normaliter naar jou terugbrengen wat je hebt gezaaid.

Als je het op de goede manier doet en echt wilt weten wie je bent dan kan je dat te weten komen, nog veel beter dan in dit filmpje hierboven. En zo kom je steeds meer bijzondere dingen te weten en kan je een wereld creëren zoals jij je nu nauwelijks kan voorstellen.

Als ik een keer een bezoek mocht brengen aan de 5e dimensie, de plek waar velen van ons vandaan kwamen, dacht ik wat zijn wij dom bezig als mensen.

Het heeft ook duidelijk gemaakt dat heel weinig mensen (misschien bijna niemand) echt ware liefde hebben ervaren op aarde. Ware liefde is zo onbeschrijflijk mooi en sterk dat het mooie gevoel aan liefde voor jouw eigen kind maar misschien 1% in vergelijking is om een idee te geven.

Dus er is werk aan de winkel. Oefenen, oefenen en oefenen in liefdevol te zijn voor jezelf, iedereen en alles om ons heen.

Geef een reactie