Wetenschap en ethiek | Gemanipuleerde genen aan tweeling in China


Is hier een grens overschreden?

Volgens vele wetenschappers in de wereld en ook in China wel. Er loopt nu een onderzoek naar de kwestie van de Chinese hoogleraar He Jiankui. Ook mag de intentie misschien wel een goede geweest zijn om de genen te manipuleren maar willen wij hier graag een paar “EXTRA” kanttekeningen bij zetten.

De wetenschap heeft heel veel essentiële zaken nog niet ontdekt, omdat men nog niet erin is geslaagd om buiten de kaders te denken, te onderzoeken en te ontdekken!

Dus men heeft nog niet door, dat alles wat bestaat een zelfsturend superintelligent bewustzijn (systeem, om het maar even simpel te zeggen, maar ieder woord schiet gewoon te kort om het te omschrijven. WONDER zou zelfs nog beter zijn) is, dat vanuit onze menselijke perceptie normaliter heel beperkt waargenomen kan worden.

De mensen hebben al moeite om onze 3 dimensionale realiteit op de juiste wijze te ervaren en te begrijpen, dat ziektes en symptomatische verschijnselen niet daardoor komen, dat het lichaam niet goed functioneert, maar dat er bewuste of onbewuste energetische patronen zich uiten, die men eigenlijk in het bewustzijn zou moeten herkennen. Alles is een continu leer- en ontwikkelingsproces en als mensen zich niet op natuurlijke wijze gedragen heeft dit gevolgen.

Wat is dan de “natuurlijke wijze”? Dit is dan heel simpel om te vertalen. Liefdevol, met de kennis dat er maar een ding bestaat. Een onvoorstelbaar groot geheel. Hier in de 3e dimensie is de trilling wel zo laag, dat je al het negatieve ook kan ervaren, wat vanaf de 5e dimensie niet meer mogelijk is omdat zich daar iedereen en alles van deze liefdevolle eenheid bewust is. In de 5e dimensie is niet alleen de trilling veel hoger maar ook dat liefdevolle gevoel voor elkaar is wel 100 keer sterker als we hier kennen.

Om genen te manipuleren zou dus de kennis verder moeten reiken dan de 3e dimensie en zou je dus toch wel veel verder in de ontwikkeling moeten zijn als dat vandaag het geval is.

Ziektes en symptomen zijn niet “fouten” in ons lichaam maar wel uitdrukking van “superintelligentie”. Het wordt tijd dat mensen en de maatschappij dit begrijpen. Het zou heel veel leed besparen en ook enorm veel overbodige kosten in het zorgstelsel.

In Nederland is het maken van genetisch gemanipuleerde baby’s trouwens bij wet verboden. Goed zo.

Artikel in deutscher Sprache

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *