Organisatie opbouwen (Rotterdam) 1


Een landelijk netwerk opbouwen van enthousiaste mensen, die vanuit eenheid zich willen inzetten is zeker een boeiende taak.logo7pink1a2015-300

Dat doe je niet alleen maar samen. Ook is het weer niet nodig dat iedereen zich ermee bezig houdt maar is het wel belangrijk, dat we daarbij met het juiste gevoel een goede en heldere structuur neerzetten. Duidelijkheid en een platte hiërarchie is dan daarbij ook essentieel te noemen.

We willen graag groepen en community’s vormen door het

  • het hele land
  • In de grote steden en
  • in gebieden van grote steden (zoals bijvoorbeeld: Kralingen, Feijenoord, Centrum.. 10 gebieden in Rotterdam)

Het verbinden op landelijke schaal maar vooral ook op lokaal gebied is de basis voor het implementeren van praktische innovatie met middelen zoals het CLS (Community Living System). Zo realiseer je op een zachte manier steeds meer een duurzame, evenwichtige en eerlijke samenleving.

Wie wil zich hiermee bezig houden? Waar zijn de netwerker en de mensen, die van mensen houden?


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Organisatie opbouwen (Rotterdam)

  • Frank S. van Domselaar

    ik hou van mijn buurt Kralingen. Mijn kunnen ligt vooral op it en computerlessen geven zodat men ook online een stuk veiliger overweg kan. tijdens mijn vrijwilligers werk voorgaand aan alles wat ik gedaan heb ben ik erachter gekomen dat een hoop mensen niet graag buiten komen, omdat ze geen mensen kennen. Dit zou ik graag in de wijk verder willen doen om zo desnoods iets op te zetten.