4-4-2020 – 1e conferentie met ZOOM


De Zoom app maakt het mogelijk dat we weer bij elkaar kunnen komen. Ook zitten we vast thuis en mogen (nog) niet weer bij elkaar komen. Het heeft wel het voordeel dat we ook makkelijker grote afstanden kunnen overbruggen zoals bijvoorbeeld Rotterdam, Den Haag en Arnhem… Duitsland… Had gekund omdat we vandaag namelijk de Engelse taal hadden gebruikt.

Eergisteren en gisteren kreeg ik al meer het idee dat we weer actief moeten worden om iets in beweging te brengen. En zo belde “toevallig” Julian uit Den Haag om zich te melden dat hij graag weer actief wil worden. Dus dat paste en zo hebben we vandaag al een eerste test gemaakt en ik had niet eens de tijd om alle te benaderen. Maar zo hebben Julian, Samuel en ik een begin gemaakt en dat werkte goed. Dus dat kunnen we verder uitbouwen en kijken wie er morgen om 14.00 uur bij kan zijn.

Dat bracht mij ook op het idee om nu weer het vrijwilligersportaal te activeren. Zo ontstaat dit bericht.

Julian kwam met een goed voorstel om een denktank te organiseren met het oog op de uitzonderlijke situatie waarin de hele mensheid nu verkeerd en nieuwe tijdlijnen ontstaan. Hoe wil jij dat de nieuwe wereld eruit komt te zien? Denk mee, visualiseer en laat je in de groepsspirit meenemen.

Zulke gedachten zijn creatief en bijzonder belangrijk op het moment. Ze bevorderen jouw eigen creativiteit, verhogen de trilling en geven de scheppende energieën, die nu aan de slag gaan, richting. 

Lijkt mij leuk om dat ook in een Zoom sessie te doen zolang wij niet weer fysiek bij elkaar kunnen komen. Ook kunnen wij zo het bedachte concept om ons allen verder te ontwikkelen vorm geven. Namelijk een video uit de academy bekijken en dan samen erover te praten om het te verdiepen en wederom de trilling/frequentie van ons persoonlijk bewustzijn, maar ook van het collectieve bewustzijn te verhogen.

Nog even over de datum: 4-4-2020

4 is de vader, orde
4-4 = 8 oneindig (het principe van God)
4+4+2+0+2+0= 12 of 1 de schepper en 1+2=3 Geboorte/Nieuwbegin

Welkom in groep en dit wordt vervolgd.

Jurgen Weber

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *