Doen


Doe mee!

team

Hier heb je de mogelijkheden:

  • een betere samenleving te creëren
  • jezelf te vinden, ontdekken en te verwezenlijken
  • andere positieve mensen leren kennen
  • samen iets te ondernemen
  • samen te brainstormen
  • problemen in oplossingen te veranderen

 

1 – Meld je gratis aan! Klik hier

Door je aan te melden kan je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en vorderingen. 1 of 2 keer per maand verzenden wij een nieuwsbrief met alle belangrijke zaken.

(Jouw status bij Innovatief Nederland: Vriend van Innovatief Nederland)

 

2 – Steun onze oplossingen

Ga naar OPLOSSINGEN en steun de projecten met eenmalig € 2,50. In de meeste gevallen hebben we uw handtekening nodig en een heel klein bedrag om zo gezamenlijk de hoge kosten te kunnen betalen.

(Let op: Als donateur hoeft u deze € 2,50 niet te betalen.)

(Jouw status bij Innovatief Nederland: Geverifieerd vriend  van Innovatief Nederland)

 

3 – Praat online mee

Na aanmelding en verificatie kunt u landelijk en lokaal meepraten om innovatieve vernieuwingen te realiseren. Via discussieonderdelen, die alleen voor geverifieerde gebruikers toegankelijk zijn, kunt u met elkaar in gesprek gaan. Ook zullen er online tv uitzendingen zijn, waar u direct kunt reageren of zelf bij aanwezig zijn.

(Jouw status bij Innovatief Nederland: Geverifieerd vriend  van Innovatief Nederland. Voorwaarde stap 2 of 5)

 

4 – Doe vrijwilligerswerk en creëer mee

Als vrijwilliger bij Innovatief Nederland gaat een hele wereld voor jou open. Het creëren van een nieuwe samenleving bied vele ongekende mogelijkheden en is met niets op de wereld te vergelijken. Dat het zo bijzonder is heeft ermee te maken, dat we aan een bijzondere punt in de geschiedenis zijn aangekomen, eindelijk.

Als je kijkt wat er in de wereld en om je heen allemaal gebeurt kan je wel snel bang worden en je afvragen waar dat nog allemaal naar toe leidt. Niets gebeurt toevallig en als je contact hebt met jezelf en verschillende bronnen weet je dat je niet bang hoeft te zijn. In tegendeel, er staat iets heel bijzonders op het punt om vorm te krijgen. En iedereen heeft de keuze!

Met behulp van van goede contacten en kennis van zaken zijn we bezig om het “nieuwe” vorm te geven en deze samenleving zal uiteindelijk wel heel erg verschillen van de huidige. Wat is het grote verschil?

Als ik dat zou zeggen zou je zeggen: “Dat geloof ik niet, is te mooi om waar te zijn”! En dat begrijp ik goed. Ik mocht het wel zien, beleven en voelen en dat was wel heel anders dan we gewend zijn in deze wereld.

We gaan stapsgewijs en leuker en leuker, dit meer en meer vormgeven door onze activiteiten op lokaal en landelijk gebied.

(Jouw status bij Innovatief Nederland: Geverifieerd vrijwilliger van Innovatief Nederland. Voorwaarde Stap 2 of 5)

 

5 – Wordt donateur

Als donateur steun je actief en ook passief alle doelen/oplossingen van Innovatief Nederland en lever je een waardevolle bijdrage voor de toekomst van Nederland en de wereld.

We creëren samen zo een innovatieve samenleving, waar iedereen zijn diepe kern en vermogens kan ontdekken.

Betaal bijvoorbeeld € 5, € 10 of € 15 per maand of een eenmalig bedrag naar keuze. Zo steun je alle oplossingen en doelen en hoef je ook niet de € 2,50 per oplossing te betalen.

(Jouw status bij Innovatief Nederland: Geverifieerd donateur van Innovatief Nederland)

 

—————————————————————–

 

5 sterke acties, die je kan doen met en bij Innovatief Nederland. Hieronder een paar herhalingen en ook andere zaken:

 

Help mee om problemen in oplossingen te veranderen!

Ga naar deze pagina kijk naar de problemen en vaak hebben we daarvoor al een oplossing waar vaak alleen maar een handtekening voor nodig is om een wetsvoorstel in te dienen (20.000 handtekeningen of een rechtszaak te beginnen.)

 

Doe een van onze cursussen!donaties

Creëer een betere samenleving – Doe een donatie! Help mee!

Meld je aan om mee te praten. Klik hier!

 

Kom met ideeën voor verbeteringen!

Heb je zelf ideeën voor verbeteringen dan heb je met ons samen de organisatie, die het kan vorm geven. Neem contact met ons op.

Heb je een probleem waar vele mensen tegen aanlopen. Meld het ons!