Over de oprichter


Hallo en welkom bij Innovatief Nederland. Mijn naam is Jurgen Weber en ik ben de initiatiefnemer en oprichter van deze stichting.

Met ruim 40 jaar ervaring als ondernemer, 27 jaar bewust/wakker door het leven te gaan en 32 jaar onbewust zoals de meeste mensen heb ik een enorme schat aan kennis, ontwikkeling en bewustzijn bereikt.

Mijn bewustzijnsontwikkeling in dit leven zou ik voor geen geld, niet voor het grootste vermogen in deze wereld willen verruilen.

Als iedereen de meest belangrijke dingen daarvan zou weten hadden wij het paradijs op aarde.

Het wordt tijd dat de regering, de wetenschap, ondernemingen en uiteraard de hele bevolking op een hoger niveau komt en een samenleving creëert, die al de problemen laat verdwijnen en oplossingen en mogelijkheden realiseert, die men nu niet eens kent of voor mogelijk zou houden.

Sinds rond 10 jaar zijn al grote veranderingsprocessen aan de gang en alles wat niet deugt en zuiver is komt naar boven.

De demonstraties omtrent racisme, 5G technologie en de corona crisis met al zijn effecten zijn ook het gevolg van deze veranderingsprocessen.

2020 is al een bijzonder jaar in de geschiedenis van de mensheid en de komende tijd gaat dit proces nog verder door.

Op deze website vind je veel informatie, die voor de meeste mensen Chinees is en zo onbekend, dat je het voor gek afdoet. Hoe komt dat?

Tot mijn 32e, reeds 10 jaar ondernemer, dacht ik ook zo. Ik was toen wel al altijd interesseert in technologie en de evolutie van de mens en het leven op aarde. Op een seminar over kwantumfysica maakte ik niet alleen kennis met bijzondere techniek maar kreeg later ook voor het eerst spirituele kennis aangereikt. In een klein boekje stond, dat ik 4 lichamen heb, een mentale, emotionele, etherische en fysieke lichaam. Dat verbaasde mij omdat ik maar alleen mijn fysieke lichaam kende en verder niet wist dat het eigenlijk 4 zijn, die samenwerken.

Het lichaam is de tempel van de ziel en die moet je schoon houden stond er verder geschreven. Dus geen vlees of worst eten!

Oeps. Ik ben in Duitsland opgegroeid en dat gaat dan wel niet zonder al die lekkere vlees en worst waarvoor Duitsland ook bekend om staat.

Maar… Ik wou nu echt de waarheid weten of God wel bestaat en de ziel, hoe kan ik daarmee in contact komen. Dat was mijn grootste vuur wat in mij losbarstte en zo was ik van 1 dag op de ander gestopt met vlees eten waar ik zo gek op was. Ik ben van sterrenbeeld een stier, dan hou je van eten zoals curryworst, schnitzel enz.

Het was niet makkelijk maar ik heb het volgehouden. Ieder avond ging ik verder lezen over spiritualiteit en het duurde exact 2 weken dat ik voor de eerste keer in mijn leven energie door mijn lijf voelde stromen. Totaal vreemd en een nieuwe ervaring. Blijkbaar was dat het teken dat mijn lichaam zuiver is geworden en op een hogere frequentie is gekomen. Dat snapte ik toen natuurlijk nog niet maar nu is dat allemaal gesneden koek voor mij geworden.

Ik heb dan 27 jaar lang iedere dag samen met de schepper, mijn/onze vader, deze realiteit onderzocht. Hoe werkt het leven echt? Hoe werkt deze realiteit? Ik wou het allemaal weten en wat toen duizend vraagtekens waren in mijn hoofd zijn deze inmiddels door duizenden wonderen, die ik mocht beleven, zien, voelen, ervaren beantwoordt. Zo ontstond deze enorme schat aan kennis hoe het allemaal echt zit.

Communiceren met dieren en geesten, met moeder aarde en buitenaardse beschavingen, waar wij echt niet bang voor hoeven te zijn, in tegendeel, horen bij deze ervaringen net zo als een bezoek in de 5e dimensie om maar een paar voorbeelden te geven.

Als je ziet hoe fantastisch het is in de 5e dimensie (thuis of paradijs) en je komt dan terug hier denk je: “Wat zijn wij dom bezig hier”!

Laat ons daarom nieuwe wegen gaan en samen een wereld bouwen waar iedereen gelukkig is. Duurzaam en in evenwicht met de dieren, de natuur, moeder aarde, een levend hoog ontwikkeld wezen, een juweel in het universum.

Mensen weten zo weinig hoe het allemaal echt in elkaar zit en daarom is het nu hoogste tijd om wakker te worden en de wereld te begrijpen.

De meeste mensen zitten gevangen in een wereldbeeld waardoor je al heel veel niet meer kan waarnemen. Het is net zo als dat je altijd maar Nederland1 kijkt en nooit van de andere kanalen hebt gehoord.

Ook weet de massa niet hoe groot jouw eigen macht is, die je zo makkelijk weggeeft in goed vertrouwen aan de regering of je laat afnemen door angsten en beperkingen in jouw eigen aangeleerde gedachtepatronen.

Er wacht techniek op ons, die ons daarbij gaat helpen om nu het paradijs op aarde te realiseren na miljoenen jaren. Het leven op aarde wordt zo fantastisch mooi maar iedereen bepaald zelf hoe snel dat gaat. Wees weer objectief nieuwsgierig en ga ontdekken hoe het leven echt in elkaar zit.

Ga samen met ons en anderen deze kennis ontdekken als je wilt.

Wetenschap, onderwijs, universiteiten, ondernemingen roepen wij op om met ons contact op te nemen om hun plannen gereed te maken voor de toekomst en samen de veranderingen te verwezenlijken.

Het hele universum is bewoond met beschavingen, die wij zouden kunnen bezoeken, wel met de juiste kennis, techniek en een hoger bewustzijn.

Als we iedereen, ons zelf en alles wat is met zuivere onvoorwaardelijke liefde behandelen, hebben wij het juiste niveau bereikt.

Alles is ontwikkeling/evolutie en als je ontdekt hoe geniaal het allemaal in elkaar is gezet ontdek je steeds meer dat God aan alles heeft gedacht en de 5e dimensie (waar wij nu op weg naar zijn) beter is dan dat jezelf maar het paradijs zou kunnen bedenken. Beperkingen, tekortkomingen, angsten, onwetendheid en al die vele verschrikkingen in deze wereld zijn allemaal ervaringen, die ons motiveren weer thuis te komen en te ontdekken wat het betekend met alles weer eens te zijn. Verbonden met degene, die het meest van jou houdt en ook alle anderen. Een liefde zoals wij ze hier op aarde niet kennen, waar iedereen onbewust naar op zoek is.

Als je deze immense liefde weer gaat voelen weet je wat het betekent om afgescheiden te zijn en waar je de hele tijd naar op zoek was.

Ontdek jouw speciale talenten en al jouw rechten als mens en ziel.

Help mee om de liefde en eenheid te laten groeien op aarde en het geniale potentieel in ons te verwezenlijken. 

Zo bouwen wij de nieuwe aarde, zuiver, prachtig en mooi.

Jurgen Weber
Voorzitter Innovatief Nederland

Augustus 2020

Meld je gratis aan