Metafysica – Wetenschap over de BRON


Spiritualiteit en Metafysica?

Nog veel te weinig mensen weten dat en plaatsen het misschien in een bepaald hokje. Daarbij is spiritualiteit en ander woord voor Metafysica en de wetenschap om deze werkelijkheid te begrijpen en te verklaren. Het is het leven zelf en de sleutel tot al je dromen en oplossingen. Oplossingen niet alleen op persoonlijk vlak maar ook voor de hele mensheid en planeet.

Hoeveel mensen geloven in God, Allah of andere dingen. Religies maken het vaak zelfs moeilijk om tot de waarheid door te dringen. Te veel beperkende gedachten en paradigma’s belemmeren om tot heldere inzicht te komen. Eigenlijk is het heel simpel maar het vraagt ook om openheid, objectiviteit, nieuwsgierigheid, discipline en bereidheid om nieuwe stappen te zetten.

De Bron

Het wordt gezegd dat GOD alles weet. Hoe kan dat? Uit het gebruikelijke denken wat de samenleving suggereert is dat toch wel onmogelijk. Nog meer als je weet hoe groot het universum is en dat het eigenlijk nog onderdeel is van een Multiversum. En toch is het weer heel simpel, net als 1 + 1 twee is of dat alle complexe computerprogramma’s ook weer terug te brengen zijn op 0 en 1.

Hogere beschavingen noemen GOD dan ook eerder “Source” de bron of “The All Seeing Eye”.

Hoe dan ook, als je GOD hebt gevonden en hebt leren kennen, weet je dat het mooiste van het mooiste is dat:

  1. GOD oneindige liefde is
  2. Hij de hele schepping in ongelooflijke perfectie heeft gecreëerd.

Inclusief de realiteit in de 3e dimensie zoals hier op aarde en het universum in de 3e dimensie waarnaar onze astronomen kijken. Dat is dan de perfecte imperfectie. Klinkt tegenstrijdig en is uiteraard weer een stuk ingewikkelder.

Illusie – De waarheid

Al duizenden jaren voor Christus werd in de VEDA”s, de Indiase Vedische heilige schriften, de bekende realiteit als de “Maya” omschreven, de “Illusie”.

Als we ons even voorstellen, dat er iets bestaat, dat zo intelligent en wonderbaarlijk is, dat niet alleen 1 maar ontelbare universums kan creëren, dat deze intelligente bron ook een realiteit kan scheppen, die voor jou en iedereen zo natuurlijk lijkt dat het gewoon ook als absolute “realiteit” wordt aangenomen en ervaren. En toch is het een illusie!

Het heeft mij persoonlijk wel meer dan 20 jaar tijd gekost om dit goed te begrijpen en helder te krijgen. De ervaringen hebben al 20 jaar geleden tot die inzicht geleid maar de vele ervaringen en kennis van de laatste 20 jaren hebben dit alleen maar bevestigt en verder verheldert.

Jehova’s getuigen praten van een paradijs en ook de Bijbel heeft het erover. In feite praten ze over de realiteit vanaf de 5e dimensie en hier op aarde geven de allergelukkigste momenten waar alles perfect lijkt te zijn een glimps van de werkelijkheid. Helaas ontbreekt daarbij nog wel vaak het ongelooflijke geluksgevoel dat je in hogere dimensies ervaart.

De mensheid staat nu op het punt van terugkeren uit de illusie en het thuiskomen in een realiteit waar we ook vandaan zijn gekomen. Wel lang geleden voor sommigen. Het experiment Aarde/mensheid is nu al inmiddels 14,5 miljoen jaren gaande en in die tijd zijn heel wat beschavingen gekomen en gegaan.

De wetenschap is er inmiddels ook zo ver doorgedrongen, dat er zoiets als dode materie niet bestaat. Ook tijd en ruimte is net zo eigenlijk een illusie, die we wel gebruiken om iets te ervaren.

Mensen, die drugs gebruiken hebben dan ook vaker ervaringen, die dit bevestigen, maar we willen wel ten zeerste afraden om drugs te gebruiken. Dat is niet de manier en weg uit de illusie.

Informatiestroom

Hoe kom je nou uit de illusie? Uit deze werkelijkheid van tegenpolen, van haat, jaloezie, hebzucht, oorlog en vele andere negatieve ervaringen.

Op internet zijn veel verschillende bronnen te vinden, die daarover informatie verstrekken. De mensheid zit nu op het moment volop in een enorm transformatieproces. Dat is dan ook de reden waarom er steeds meer zaken naar boven komen hoe de hele mensheid voor gek wordt gehouden door overheden, de banken, de elite achter de schermen en de reguliere media, die in hand is van deze elitaire club. Via internet wordt toch wel steeds meer de waarheid verspreidt en door energetische veranderingsprocessen, ook in ons lichaam en denken, pikken we niet langer wat niet eerlijk is.

Via Innovatief Nederland kan je kennis maken met verschillende bronnen en veel informatie, die opheldering kan geven over al deze zaken, die in de wereld en in het persoonlijke leven spelen.

The I AM Race – Christ in actie

De voorspellingen zeggen het en veel christenen wachten erop dat Jesus Christus terug komt om de mensheid te verlossen. Dat is al aan de gang, maar wel anders dan vele christenen verwachten.

De instroom van energie, dat wat iedereen nodig heeft om überhaupt te kunnen leven, verandert de afgelopen jaren steeds meer. De nieuwe energieën zorgen voor de veranderingsprocessen in de wereld maar ook bij iedereen persoonlijk, van binnenuit.

Het is dus meer het “Christus bewustzijn” dat terugkomt op aarde. Een veel hoger en zuiverder bewustzijn dan het gemiddelde menselijk bewustzijn. Een groep mensen is al ver gevorderd om de laatste transformatie en zuiveringsprocessen af te sluiten en zo dan het goddelijke bewustzijn (Christus bewustzijn) in menselijke vorm te verwezenlijken. Het zal de eerste golf zijn van een nieuwe soort mens op aarde met hemelse kwaliteiten.

Heel bijzonder? Ja en nee.

Uit menselijk perspectief is dat zeker heel bijzonder, maar vanuit de realiteit is dat heel gewoon en normaal.

En dat is niet onbereikbaar voor de “gewone” mens. In deze bijzondere tijden is het zo makkelijk als nooit te voren om het oude bewustzijn en persoonlijke situatie te transformeren.

Zelf bevrijden > ontdekken > verwezenlijken

Om jezelf te bevrijden, te ontdekken en het grootste potentieel in jezelf vrij te maken zijn er talloze verschillende wegen en mogelijkheden. In feite is er iedereen al mee bezig, bewust of meestal onbewust.

Uiteraard heeft iedereen de vrije wil en vrije keuze om in die richting te gaan of te blijven ronddwalen in deze illusie.

Met en via Innovatief Nederland kan je niet alleen helpen een betere samenleving te creëren, je kunt jezelf ook bevrijden van alles wat niet echt is. Alle energetische blokkades oplossen om zo steeds dichter bij de echte kern te komen van jezelf.

Verbinden – Samen positieve energie in gang zetten en versterken.

Alles wat je zegt, alles wat je denkt en voelt, alles wat je doet heeft effect op jouw eigen persoonlijke waarneming. Meer geluk, blijdschap, veiligheid, vrede, goede relaties, succes, overvloed, gezondheid, vitaliteit, gewenste resultaten heeft allemaal met frequenties en energie te maken, met het juiste bewustzijn, met karma en ook met gevoelens.

Dus als je positieve energie in beweging wilt zetten voor jezelf en voor onze gezamenlijke wereld ben je hier aan het juiste adres.

Samen meer mogelijk maken en samen een nieuwe wereld creëren,

met alles wat je er maar bij kan voorstellen. Dat wordt de nieuwe wereld. Een wereld vol onbegrensde mogelijkheden, beauty, rijkdom en echte vrijheid voor iedereen. Kortom thuis komen in de “echte” realiteit.