Wakker, bewust en gelukkig door het leven


Gelukkig door het leven gaan

We leven in een heel bijzondere tijd van transformatie en extreme situaties. Het is bijna niet mogelijk om gelukkig door het leven te gaan als je al die problemen, leed, oorlog en chaos in de wereld ziet. Als je misschien een goede dag hebt gehad en je kijkt met een blij gevoel na het nieuws is de waarschijnlijkheid groot dat het blije gevoel verdwenen is nadat je het nieuws hebt gezien.

Onze gevoelens zijn een belangrijk middel en kompas om door het leven te gaan. Gevoelens zijn niet maar zo iets dat in jou opkomt maar wel iets wat dieper gaat. Iets dat je kan gebruiken en inzetten om jouw persoonlijk leven en de wereld om je heen te veranderen.

Niets gebeurt toevallig wordt gezegd en dat is dan ook zo. Hoe kan dat? Hoe is dat mogelijk, dat er alles een reden heeft waar je in je dagelijks leven mij te maken krijgt? Uit het menselijke perspectief zoals je wordt opgevoed, opgeleid op school en door de reguliere media lijkt dit toch wel ver gegrepen en wel onmogelijk. Als je begint de ontdekkingstocht te gaan naar je ware zelf, wie je bent, waar je vandaan komt en waar je naartoe gaat, zullen er veel lasten van je afvallen en nieuwe wegen en deuren open gaan, die je daarvoor niet kon waarnemen.

Frequenties en trillingen zijn een essentieel onderdeel van het leven en hebben van alles mee te maken waar je mee te maken krijgt, wat je aantrekt of op afstand houdt. Niet alleen elektrische apparaten hebben energie nodig om te functioneren maar ook het menselijk lichaam. Niet voor niets ken je zeker ook wel de uitspraak: “Ik heb vandaag geen energie” of juist of hopelijk ook: “Ik heb vandaag zoveel energie”. Toch zie je bij de mens geen stroomkabel nog lopen we op batterijen, de energie is van fijnstoffelijke manier en voor bijna alle mensen onzichtbaar. Dat het niet zichtbaar is zegt niet dat het niet bestaat. Kijk naar radiogolven voor televisies, mobiele telefoons of wifi, die kan je ook niet zien maar kunnen inmiddels enorm veel informatie uitzenden en ontvangen. Datzelfde geldt voor het menselijk lichaam alleen dan nog veel geavanceerder. Dus als we even die 2 feiten bij elkaar houden van

 1. Niets gebeurt toevalliganders-zijn
 2. Mens en lichaam werken met energie en frequenties

dan wordt het heel erg interessant om de gebruiksaanwijzing te kennen om:

 • Te weten waarom je hier bent
 • Te weten waar we allemaal naartoe gaan
 • Afscheid te nemen van angsten
 • Je leven zelf in handen te nemen
 • Ieder dag met verbazing en inzicht te ervaren
 • Je dromen niet alleen te dromen maar realiteit te maken
 • Vrij zijn van ziektes en pijn
 • Ware liefde te ontdekken en verder te ontwikkelen
 • Vrij worden van verslavingen

Kortom vervuld en gelukkig door het leven te gaan.

Wil je weten hoe je dat mogelijk kan maken dan hebben we daarvoor een weg namelijk de

 

Cursus “Happy Life”happy-living

Onderdelen:

 1. Welkom bij jezelf – Wie ben ik en wat is spiritualiteit
 2. God, Engelen, Religies, stromingen, meesters en tools voor een gelukkig leven,
 3. Geschiedenis, beschavingen, buitenaards contact
 4. Microkosmos = Macrokosmos, Spiegel van jezelf
 5. Gezondheid en vitaliteit, ziekte als kans
 6. Gedachten, emoties – tools om te creëren
 7. Familie, partner en kinderen
 8. Onderbewustzijn, karma en toekomst
 9. Ascentie en de 5e dimensie
 10. Structureel groeien

 

Deze cursus is mogelijk via internet en via workshop sessies in 10 delen.

Daarnaast heb je toegang tot een gedeelte van vaak gestelde vragen en kan je ook vragen stellen via de mail of in online sessies.

De kosten voor deze cursus zijn: 40 Euro per onderdeel met een tijdlijn van 1 onderdeel per maand.

Cursus beginnen. Klik hier met 40 Euro per onderdeel

Hele cursus boeken voor € 390. Klik hier met 10 Euro korting

 

Waarom 1 onderdeel per maand?

Als je deze cursus gaat doen heeft dat impact op je leven en zullen er (bijzondere) dingen gebeuren. Je bent bezig met de kern van jezelf en dat is wel het meest belangrijke in ieders leven. Dus je zou je eigen ervaringen maken en zeker meer vragen hebben maar ook vooral tot je eigen nieuwe inzichten komen. Dat is dus een boeiende en bevrijdende periode met behoorlijke impact. Dus geef het ook de tijd om goed vorm te krijgen. Geniet ervan.

 

anders-zijn