De nieuwe samenleving – Kies, doe, praat en denk mee


Datum/Tijd
Date(s) - 02/02/2021
20:00 - 21:00

Locatie

Categorieën


We maken nu een wereld mee waar we steeds meer onze vrijheid kwijt raken en de mens eraan gewend zal raken dat “het nieuwe normaal” wel nodig is omdat er een grote “gevaar” is voor iedereen in vorm van een virus, dat veranderd en steeds gevaarlijker wordt. Klopt dat wel? Voor mij persoonlijk niet omdat ik al vanuit een hoger bewustzijn leef en daardoor

  1. beschermd ben
  2. en ook een sterker immuunsysteem heb.

Het nieuws werkt er dagelijks aan om samen met de overheid jou in angst te houden en maatregelen op te leggen, die jou eigenlijk alleen maar zwakker maken en vatbaarder voor COVID19. Het wordt ook blijkbaar doelgericht daarnaartoe gewerkt om de hele samenleving te ontwrichten en velen in financiële problemen te brengen wat wederom “angsten” en “frustraties” genereert. Het tegendeel van “gelukkig zijn”.

De mens is al vaak snel tevreden in vergelijking met ellende wat anderen in de wereld moeten meemaken en zo lonken velen naar het leven zoals het was wat ook al niet goed was. Daarom is het blijkbaar ook nodig om de mensheid via dit proces ook wakker te schudden. Moet dat alles zo zijn? Kan het ook anders?

JA, het kan ook heel anders. Veel mooier als zich ieder mens kan voorstellen omdat we maar uit onze eigen ervaringen en de bekende geschiedenis kunnen beoordelen.

Je hebt hier en nu de keuze uit:

  • liefde of angst
  • overvloed of schaarste
  • vrijheid of beperkingen
  • 5D of 3D
  • hoger bewustzijn of onwetendheid
  • veilig zijn of onzekerheid
  • gezondheid of ziektes
  • eenheid ervaren of afzondering

Al deze soms gruwelijke ervaringen in deze 3 dimensionale wereld van lage trillingen staan haaks tegenover de echte realiteit vanaf de 5e dimensie en hoger waar je zo een ander mooi gevoel van verbondenheid, gelukzaligheid en wijsheid ervaart.

Dus het is nu belangrijk om een keuze te maken en ook actie te ondernemen. Doe mee, denk mee en praat mee om de nieuwe samenleving te realiseren.

 

Jurgen Weber is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Topic: De nieuwe samenleving – Kies, doe, praat en denk mee
Time: Feb 2, 2021 21:00 Amsterdam
Every week on Tue, until Mar 16, 2021, 7 occurrence(s)
Feb 2, 2021 21:00
Feb 9, 2021 21:00
Feb 16, 2021 21:00
Feb 23, 2021 21:00
Mar 2, 2021 21:00
Mar 9, 2021 21:00
Mar 16, 2021 21:00
Please download and import the following iCalendar (.ics) files to your calendar system.
Weekly: https://us02web.zoom.us/meeting/tZwtcu-rpjkpH916B2F2bOxnzhZLm4jAzgMD/ics?icsToken=98tyKuGgrj4sGdyXsxyORpw-Ao_4M-nxiHpegvoMyj23JXJRTRv4LOp4Hr8rGvnK

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/88056382359?pwd=QWpicWRUVU92ajBjUXFScUdaVmtidz09

Meeting ID: 880 5638 2359
Passcode: 433116


Meer informatie:

Een eerlijke geavanceerde samenleving

Wat betekend dat?

Eigenlijk is dat heel simpel. Het enthousiasme voor voetbal laat altijd weer zien dat het team dat een echte eenheid vormt het beste team is.

Waarom vormen wij niet eindelijk in ieder land een echte eenheid die gebaseerd ist op de universele grondrechten zoals ze in dit universum voor iedereen gelden? Bestaan die? Waar staan die? Of beter gezegd waarom weet dat niet allang iedereen?

Dat zou betekenen dat iedereen alles heeft om gelukkig te zijn. 

Dus waarom weten dat maar heel weinig mensen?

Al die problemen zoals corona, het klimaatprobleem, inkomen, armoede, ongelijkheid, oorlog, terrorisme, ziektes enz. zouden verdwijnen als de mensheid voor een eerlijke, transparante, geavanceerde samenleving zou kiezen.

Het huidige probleem is dat de massa slaapt en heel essentiële kennis verborgen wordt gehouden.

Door het onderwijs, de regering, de reclame, media, Hollywood, films, bedrijven, de wetenschap en de samenleving worden structureel gedachtepatronen in mensen gevormd, die deze massahypnose veroorzaken waardoor een bepaalde conditionering ontstaat dat je vol in deze matrix opgaat en ook alles wat je uit deze “slaaptoestand” zou kunnen halen, verdoemd.

Het is bijna indrukwekkend hoe slim deze resultaten worden bereikt als je niet ook zou ontdekken hoe, onfair en roekelos de methoden zijn en met welke middelen wordt gewerkt.

Waarom zouden mensen niet gelukkig willen zijn in een wereld vol beauty? Normaliter is het leven zo druk dat je ook helemaal geen tijd hebt om op onderzoek te gaan en zelf te ontdekken dat het leven nog vele geheimen inhoudt waar de massa geen idee van heeft.

 

 

 

 

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *