Wereldwijde meditatie op 21-12-2020 om 19.22 uur


Datum/Tijd
Date(s) - 21/12/2020
19:22 - 19:42

Categorieën


Watermantijdperk Laatste Activering – Dutch promotional video | 21-12-2020

Meer informatie onder de video:

Deze activering helpt de Lichtkrachten de energie van Licht op het oppervlak van de planeet te aarden om de tijdlijn die ons naar het langverwachte Watermantijdperk zal leiden, verder te stabiliseren. Het aantal mensen dat de activering doet, is de meest invloedrijke factor binnen de kracht van de menselijke oppervlaktebevolking om dit proces te versnellen.

De volledige sterrenpoort van de 2020-Watermantijdperktijdlijn heeft tot doel de positieve Watermantijdperktijdlijn voor de planeet te stabiliseren. In 2020 hebben de duistere krachten hun uiterste best gedaan om de manifestatie van de positieve Ascensietijdlijn te voorkomen. Nu is het onze collectieve kans om de positieve Ascensietijdlijn voorgoed te verankeren, veilig te stellen en te stabiliseren, en ervoor te zorgen dat de rest van het planetaire bevrijdingsproces soepel en snel verloopt.

De grote Jupiter-Saturnusconjuntie op 21 december is de eerste grote conjunctie in Waterman sinds 1405 en deze conjunctie vindt precies op de dag van de winterzonnewende plaats. Dit is het moment waarop de eerste langverwachte energieën van het Watermantijdperk eindelijk beginnen binnen te stromen.

https://www.astrotheme.com/Jupiter-Sa…

http://greatbear.mcn.org/aquar.htm

Jupiter en Saturnus op 0 graden 29 minuten Waterman vormt een exacte grote driehoek met Alcyone (onze lokale centrale zon in de Plejaden) op 0 graden 17 minuten Tweeling en met het M87-sterrenstelsel (een groter sterrenstelsel in de Virgo-cluster, als bron van galactische liefde voor deze sector van het universum) op 1 graad 13 minuten Weegschaal. Deze grote driehoek brengt bijzonder krachtige kosmische liefdesenergieën naar de planeet en dit is de trigger die de nieuwe cyclus van het Watermantijdperk zal inleiden. De flits van kosmische liefdesenergieën is afkomstig van het M87-sterrenstelsel in de Virgo-supercluster en zal veel krachtiger zijn dan de flits die tijdens de AION-portaalactivering vanaf M87 de aarde bereikte:

http://2012portal.blogspot.com/2013/1…

Je kunt de exacte tijd van de meditatie voor jouw tijdzone hier vinden:

https://www.timeanddate.com/worldcloc…

Instructies (De voorgestelde tijdsduur voor onze meditatie is 20 minuten):

1. Gebruik je eigen techniek om je in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.

2. Neem je nadrukkelijk voor om deze meditatie te gebruiken als een middel om de trigger te co creëren, die het Watermantijdperk zal starten.

3. Roep de Violette Vlam aan vanuit zijn primaire bron om tijdens en na de meditatie een beschermende cirkel rondom jezelf te plaatsen. Vraag de vlam om al wat het Licht niet dient, te transmuteren.

4. Visualiseer een zuil van stralend wit licht, die van de Kosmische Centrale Zon uitgaat en dan over Centrale Zonnen van alle sterrenstelsels in dit universum wordt verdeeld. Visualiseer dan hoe dit licht door het M87-sterrenstelsel stroomt en dan via de Galactische Centrale Zon binnenkomt,
dan door ons sterrenstelsel gaat, dan ons zonnestelsel binnenkomt en door alle Lichtwezens binnen ons zonnestelsel, door de sublunaire ruimte en dan door alle wezens op planeet Aarde en ook door jouw lichaam naar het middelpunt van de Aarde gaat.

5. Visualiseer hoe dit Licht alle resterende duisternis op Aarde transmuteert, alle ongelijkheden heelt, alle armoede uitwist en heel de mensheid overvloed brengt. Visualiseer hoe zachtroze Licht van de Godin alle wezens op planeet Aarde omhult en hun emotionele lichamen heelt. Visualiseer hoe er een nieuwe grote kosmische cyclus van het Watermantijdperk aanvangt, die alle wezens op Aarde zuiver Licht, Liefde en Geluk brengt. Visualiseer jouw perfecte leven in het nieuwe Watermantijdperk.

Overwinning van het Licht!

Updates over het Watermantijdperk:
http://2012portal.blogspot.com

 

Lange versie: (Makkelijker om te lezen)

Geef een reactie