Waarom bestaan geavanceerde Med Beds nog niet in onze ziekenhuizen?


 1. Omdat de grote massa nog slaapt en men vertrouwd in de overheid. Maar staat deze overheid wel open voor de “oplossing” van ziektes of is het niet inmiddels een goed ingevoerd “commercieel” en gesitueerd systeem waar bijna IEDEREEN in geloofd?

 2. Het gehele gezondheidsstelsel is een ver geavanceerd en complex systeem dat zelfs artsen, specialisten en al het medisch personeel het moeilijk heeft om de waarheid te herkennen en dan ook in het systeem gevangen zit en dus in afhankelijkheid om de waarheid meer naar boven te halen en dan ook authentiek daarnaar te leven. (Wakker worden)

 3. Als voldoende mensen Innovatief Nederland steunen zou het gehele gezondheidsstelsel snel op een hoger niveau komen en ziektes niet lang meer een probleem zijn. Nu is het juist vaak een nodige actie, die ons superintelligent lichaam moet vertonen waardoor mensen in beweging komen en naar “oplossingen” voor het probleem gaan zoeken. En dat zijn niet de symptomen. De symptomen zijn de “Warnsignalen” dat er een probleem is. De mens zou moeten leren symptomen te begrijpen, wat de verborgen taal/boodschap is waarom zich dat vertoont. Vaak is de symboliek zeer behulpzaam om te begrijpen wat we in ons bewustzijn niet leren spiegelt zich dan in ons lichaam. Zoals bijvoorbeeld rugklachten vaak met draagkracht, verantwoording en oprechtheid te maken heeft. Zo helpt een analyse van de levenssituatie om symptomen te begrijpen en zijn niet eens medicamenten nodig.

CORONA staat ook als synoniem voor dit “PROBLEEM”. Het gaat nu daarom dat de hele mensheid wakker wordt en het zieke systeem in de wereld herkent en begrijpt en zodoende op een hoger niveau komt.

Het is zo belachelijk simpel als dat je zegt ik zie geen bomen als je voor het bos staat. Ik zie alleen dit bos!


Ik vind het heel erg als ik e-mails krijg dat mensen met dodelijke ziektes vechten of dat ik reclame op tv zie dat men geld verzameld om dit gezondheidsstelsel te ondersteunen dat volledig aan de waarheid voorbij gaat en ook van de mogelijkheden, die er zijn geen gebruik maakt.

Als men van die kennis (de waarheid) gebruik zou maken hadden we helemaal “geen pandemie” en alles wat ons wereldwijd ermee confronteert. Het is bedoeld om op onderzoek uit te gaan en wakker te worden.

Het is net zo confronterend als de leugen overeind te houden dat je maar 1 keer leeft of dat wat de dood eigenlijk is. Je gaat helemaal niet dood. Alleen de mensen, die je achter laat maken de ervaring dat ze een dierbare persoon kwijt zijn… en waarom is dat zo???? Ook dat heeft een reden.

Wie houdt het meest van jou?

God houdt het meest van jou. Jouw hemelse vader. De 5e dimensie ons echte thuis kent alleen maar perfectie maar je wou graag weten hoe het is in een wereld zonder hem. Zonder de liefde en perfectie. Zo maak je dat hier mee en heel veel triggers/ervaringen dat het hier niet goed is. Zodat je op zoek gaat wat je werkelijk mist. En dat is de intense liefde, geborgenheid en gelukzaligheid, die je alleen jouw hemelse vader kan geven. Als je hier liefde ervaart zijn dat maar druppeltjes (mooi maar ook zo weer weg) in vergelijking met wat je voelt in de 5e dimensie.

Dus waar gaat het om? Om de eenheid met jouw vader weer te herstellen en jouw van de matrix, van deze maatschappij verkeerd opgelegde, aangeleerde gedachtestructuren te corrigeren en weer leren te zijn wie je echt bent en te begrijpen hoe alles in elkaar zit.

Als je dat hebt begrepen hoef je voor niets meer bang te zijn, niet ziek te worden, ongelukken mee te maken en is ieder dag weer een bewust cadeau en kom je vrij van al de opgelegde beperkingen van deze wereld.

Wat is te doen nu dat deze Med Beds nog niet in de reguliere gezondheidszorg te vinden zijn?

 1. Ondersteun/ kies voor Innovatief Nederland zodat de nodige veranderingen kunnen worden realiseert!

 2. Zoek een medium/paragnost/healer, die met jou samen naar de echte “oorzaak” kan kijken en daaraan gaat werken als de oorzaak dieper ligt. Betrek een “reguliere” arts bij dit proces, zodat ook de reguliere geneeswijze kan leren. (Graag bouwen wij aan een betrouwbaar en degelijk netwerk om deze specialisten te vinden en zichtbaar te maken en dat dit ook net zo makkelijk vergoed wordt als de commerciële geneeswijze, die alleen maar meer kosten veroorzaakt)

 3. Begin met de studie van het leven. Wie of wat je echt bent. Hoe het leven echt in elkaar zit en hoe alles wat je doet, zegt of denkt ook gevolgen heeft? Binnenkort komen wij ook met een cursus Basiskennis. Dat wat eigenlijk iedereen zou moeten weten.

 4. Help mee de samenleving op een hoger niveau te brengen.

Een samenleving waar deze Med Beds eigenlijk niet nodig zijn omdat niemand meer ziek wordt en wij een goede relatie hebben met:

 • onze superintelligente lichaam, dus met ons (hoger)zelf
 • met alle mensen
 • met alle dieren
 • met de natuur
 • met moeder aarde
 • en natuurlijk ook met onze hemelse vader, die daar op wacht. 😉

Help mee om dit zo spoedig mogelijk te realiseren en alle beperkingen, ziektes en elend in de wereld te transformeren! Klik hier

LET OP: De Medbeds zijn technologie van buitenaardse afkomst. Het wordt gezegd dat ze al voor de mensheid verborgen gebruikt worden. Als iemand daar concrete informatie over heeft dat ze al aan het licht komen horen wij dat graag.

Er wordt veel geroepen. Ik werk graag met feiten en hetgeen wat echt werkt.

 

 

 

Geef een reactie